Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: 8 sposobów na manipulację społeczeństwem.

no przeczytałem te sposoby i wszystko wskazuje że prezes jarosław ze swoimi wspópracownikami już dawno te metody opanował do perfekcji,tylko brata mu zabrakło i nie zdążył ich wprowadzić w życie do końca tak jak obydwaj planowali,i dlatego teraz tak każdego kąsa czy ma racje czy nie,i całe szczęście że mu się nie udało

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Odp.: 8 sposobów na manipulację społeczeństwem.

hehe jeśli wg ciebie PO jest najlepszym wyborem to ja nie wiem czego ty życzysz Polsce i Polakom...

Poczytaj sobie o zabezpieczeniu energetycznym Polski, co PO zrobiło i co robi, poczytaj sobie o międzylądowaniach Komorowskiego i tajnych spotkaniach z rosyjskimi urzędnikami. Wiele jest wątków tego typu, ważnych i mniej ważnych, które składając w całość mówią gdzie ten rząd ma Lód Polski.

Jak dla mnie PO to banda naprawdę obleśnych złodziei, którzy okradają nas, jak zresztą większość rządzących. Jednak przeraża mnie to jak oni to czynią na naszych oczach. Plują nam w twarz i wmawiając że to deszcz!!

Gość_Krk
              Zgłoś
              Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    "Ilando" Grzegorz Drogosz
    Branża: Komputery
    Dodaj firmę