Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: 8 sposobów na manipulację społeczeństwem.

A tymoch..... to po co pewnw partia wynajęła ,dla poprawienia wizerunku tu dodali ,tam odjeli i z chłopa wyszedl prawie człowiek ..Swieć Panie nad jego duszą....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Jak przedstawić

największe od lat

pokojowe demonstracje

antyrządowe, by:

1. Byli tam głównie robiący zadymę kibole,

2. Całą niechęć przekierować na PiS,

3. Pokazać, że Donald Tusk, szef tego rządu, jest odpowiedzialnym przywódcą, który mądrze mówi."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L7nYWSruFSA#!

Gość_123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ACTA to dosyć zawiły tekst. Kto by toto czytał?

oksymoron
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 53

Odp.: 8 sposobów na manipulację społeczeństwem.

Takie metody, to żadna nowość. Ustrój się zmienia, a sposoby manipulacji ciągle te same. Rząd Donalda Tuska wykorzystuje coś, co działa od dziesięcioleci i to nie tylko w naszym kraju. I jeżeli coś mnie dziwi, to tylko fakt, że to ciągle działa.

oksymoron
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zapewne niewielu łącznie ze mną i wszystkimi tupiącymi ,ten link o głosowaniu akurat wzięty z linka wstawionego @roboj-a o Tusku .

Fragmenty które cytują media,przeciwnicy dają jednak podstawy przynajmniej głębszego zastanowienia się .

Zdarzają się przypadki patentowania rzeczy wydawało by się oczywistych ,a jeszcze częściej wykorzystuję się zarejestrowane kiedyś patenty i dzięki takim ustawom można było by wszystko blokować z urzędu bez sądowania się . Ułatwiło by to szybsze stawianie przed sądem osób łamiących prawa medialne tak w skrócie ,już teraz dużo kasy zgarniają organizacje chroniące niby twórców nie tyle z procesów co z ugód ^^ ,a jak się klient opiera to oni są w tej uprzywilejowanej sytuacji z ich pieniędzmi i dojściami .

Przynajmniej taka jest moja opinia .

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pisząc, że mało kto czytał miałam na myśli tych, którzy głosowali za.

oksymoron
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Mireczku.

Najpierw głosujesz na PO a potem nas uraczasz takimi wywodami....

Mireczku , nie bądź hipokrytą.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie jestem,aż tak odważny aby głosować na PO bo życie jest zbyt piękne aby popełniać samobójstwo dla polityków z PEŁO.Głosowałem na PIS na agenta Tomka

ale po kilku miesiącach również mnie zawiódł bo żadna z posłanek nie jest w ciąży,więc nie dotrzymał obietnicy.Ale jestem katolikiem nie praktykującym i daję mu jeszcze 2 miesiące na dokonanie tego czego nikt nie jest w stanie dokonać

-"zapylić" Annę z Krakowa,bo gdy mężczyzna urodzi dziecko to słyszałem,że jest miljonowa nagroda/dolców/ więc mój udział będzie duży bo agent dostał kilkanaście tyś. głosów ,a część zrazygnuje z nagrody.Więc do roboty Tomek albo Kamczatka!!!!!

mirek24
        Zgłoś
        Odpowiedz

"- Zainspirowało mnie ględzenie, że ACTA jest ochronką dla artystów krwiopijców. Zajrzałem natychmiast do tekstu tej umowy i opadły mi ręce. Przecież to zupełnie inny temat. Handel podróbkami to światowa gangrena, super mafia. Ona rujnuje gospodarki, potęguje bezrobocie, młodzi powinni pierwsi domagać się ścigania w tej sprawie, jeśli myślą o swojej przyszłości. W Łodzi upadł przemysł włókienniczy, bo Chińczycy za grosze produkują imitacje słynnych marek ciuchów na cały świat. Otóż ACTA ma w d… Facebooka, to jest międzynarodowa umowa stricte handlowa służąca do ścigania organizacji przestępczych zajmujących się handlem wszelkimi podróbkami na skalę przemysłową. Podróbkami leków, ciuchów, silników do motorówek, nawet wyrobów cukierniczych. Swoją drogą torty Magdy Gessler są podrabiane. Jakieś gnioty są pakowane do pudełek z jej nazwiskiem i sprzedawane jako oryginały. Jak można się na to godzić? A że oskarżano muzyków, sorki, musiałem zareagować. Taki temperament."

fragment z wypowiedzi Zbigniewa Hołdysa

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

Teraz cytujesz Hołdysa, a jak krytykował PO przed wyborami to napisałeś o Nim:

"Holdys jako specjalista od polityki jest rownie ciekawy jak tworca muzyki, kiedys dawno temu byl gwiazda, potem coraz cieniej a teraz, slynne sniadanie mistrzow pokazalo ze Pan Holdys postanowil zostac politrukiem, o przepraszam niezaleznym dziennikarzem politycznym ikulturalnym. Wolalem go jak gral. A pojechac kazdy moze." (Wypowiedź pismena z wątku "cztery lata rządów po".)

Jesteś jeszcze większym hipokrytą od Donalda.

Gość_dr
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ani Holdysa ani PO nie popieram w 100%, tutaj Holdys wypowiada sie w temacie spolecznym a nie politycznym. A odnosnie artystow to raczej wie wiecej od nas.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

Po pierwsze ACTA to temat głównie polityczny. Społeczny się zrobił, kiedy ludzie dowiedzieli się że premier chciał podpisać ten pakt za ich plecami, a wiadomo że chciał to zrobić. A to dlatego, że niektóre zapisy w ACTA mają tyle wspólnego z ochroną własności intelektualnej, co Kaczynski ma wspólnego z Tuskiem.

Analogia Twoich wypowiedzi jest prosta, autorytetem dla Ciebie jest ten kto w danej chwili popiera PO, a kiedy nie popiera to jest "świstakiem", albo "planktonem".

Gość_dr
                Zgłoś
                Odpowiedz

A co to ma wspolnego z PO, wypowiadasz sie politycznie twoja sprawa, ACTA jest tematem spolecznym, gospodarczym wykorzystywanym przez politykow wszystkich nacji, szczegolnie tych co sa za i przeciw jednoczesnie.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

tomek już na anne miał ochote ale jak zobaczył przypadkiem przez uchylone drzwi jak robi siusiu to mu wara opadła i nie tylko,on taki zniewieściały lubi takie męskie babki ale tu by posunoł za daleko się,i na apetycie się zakończyła ta randka,poszedł obgadać temat z kolegą anny

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Niewiedza najlepsza manipulacja czyli przeczytaj o ACTA a moze sie wreszcie dowiesz http://prawo.vagla.pl/node/9646?bo=1

pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz

pismen nie popiera PO, w 100% czyżby coś pękło?

nie wpisał się też na moją listę zadowolonych z rządu tuska.

Gość_123
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zadna partia nie zasluguje na 100% moje poparcie, ale duzo nauki przed toba aby to pojac. PO i tak jest najlepsza, bo notowania niektorych oscyluja w zakresach jednocyfrowych. Takiemu PISowi daje w zaokragleniu 0,001 % poparcia (ale tylko jak mam 1 promil etanolu we krwi)

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -