Czy taki związek ma sens ? Czy nie obejdzie się bez uszczypliwości ludzi dookoła, czy taka różnica wieku nie wadzi ?
Żartujesz , nawet nikt nie zauwazy. Jak by było 20 l no to jest całe pokolenie , ale chyba wiek nie gra roli jezeli dopasujecie sie pod innymi względami
Nie zwracaj uwagi na ludzi ,żyj swoim życiem , ludzie to by cię wykończyli i ukamienowali , jak się kochacie to cieszcie każdą chwilą.Powodzenia.
ludzie zawsze będą gadać tacy już są
Nie wiem po ile macie lat ale nadejdzie moment, że będzie bardzo widać i prawdopodobnie nie wytrwacie razem ale decyzja należy do Ciebie.
Ludźmi to jak raz najmniej się przejmuj uszczypliwości zawsze ktoś ci wrzuci czy z takiego czy innego powodu. Raczej pomyśl o Sobie. Małe szanse powodzenia na długie lata życia.
Teraz może nie ma znaczenia,ale po latach pewnie będzie .
a może właśnie teraz ma znaczenie a po latach nie będzie ? Poza tym mężczyźni umierają młodziej XD
prawda jest taka,że teraz młodzi mężczyźni wolą starsze kobiety :) bo taka kobieta wie czego chce od życia a nie tak jak większość dzisiejszych młodych kobiet...nic tylko im w głowach imprezy,pieniądze i wylansowanie siebie a ugotować czy zająć się innymi obowiązkami to już nie.Życzę szczęścia :) i pozdrawiam.
Nie ma chyba problem skoro sie kochacie.
moj maz jest starszy ode mnie o 10 lat,jestesmy juz razem 22 lata,jest nam dobrze razem,bronilam sie przed tym zwiazkiem,uciekalam,ale w koncu zaryzykowalam i nigdy nie zalowalam,mamy 3 dzieci i jestesmy b szczesliwi.
moj maz jest mlodszy o 10 lat,jestesmy ze soba ponad 20 lat,nigdy nie zalowalam,jestem szczesliwsza niz moje kolezanki ,ktore maja starszych mezow,wiek nie gra roli,tylko nasz charakter.
Zrób dokładnie to co podpowiada Ci serce a nie inni ludzie ,bo to nie z nimi będziesz się wiązała.Ja mam sporo młodszego męża i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi, choć minęło już dobrych kilkanaście lat.Wam życzę też takiej miłości i szacunku do siebie:)
młody poskaka ,poużywa i odejdzie
Wiek ma minimalne znaczenie jeśli miedzy wami istnieje prawdziwe uczucie. Kochasz - zignorujesz to co powiedzą inni i będziecie szczęśliwi.
to prawda ze wiek nie gra roli,ja jestem 20 lat z facetem mlodszym o 10 lat.
Wiek nie ma znaczenia. Mezczyźni coraz częściej wybierają starsze od siebie kobiety, bo te są rozsadniejsze przede wszystkim i zaradniejsze zyciowo.
Co z tego jak będzie miał młodszą i ładną jezeli bedzie dla niego tylko brzemieniem do dźwigania.Uroda za parę lat minie a brzemię zostanie.
Dzisiejsi mężczyźni w wiekszości myślą logicznie głową Ta mniejszość która myśli tylko o jednym i tylko dolną częścią ciala wybiera młodsze a potem dramat wegetacja bieda i po co?Myślenie nie boli a życie jest jedno i za partnerkę wybiera sie osobę ktora przez to zycie pomoże przejść a nie będzie ciężarem.
ja byłam z dużo młodszym i to było b. ekscytujace, ale po czasie, wiem, że mnie olał równo i nic dla niego nie znaczę. wcześniej na mój widok tracił język, drżał, pocił się, serce mu mało z piersi nie wyskoczyło. dziś ma narzeczoną, którą pewnie b. kocha
A jak jest na odwrót .Synek szuka mamy