Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: 8-10 zł za opiekę nad dziećmi - czy to dobra stawka w Ostrowcu?

18 24 i 19 04 dobre. Następny dobrodziej. Najlepsze to ze jak ktoś się przyzna że pracuje z najniższą krajową to po nim pojadą ale jak już sami zatrudniają to za mniej niż najniższa krajowa.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: 8-10 zł za opiekę nad dziećmi - czy to dobra stawka w Ostrowcu?

To prosze siedziec w Ostrowcu i narzekac dalej... za 0 zl.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

tO już lepsze. Jak można za 3tys nie widywać rodziny? Rozumiem za 6-7tys ale nie za 3.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A kto komu kaze nie widywac rodziny.. Nie masz mozliwosci wyjazdu to nie wyjezdzasz. A poza tym czasami trzeba zrobic krok w tyl by potem zrobic dwa do przodu. Zeby cos wymagac najpierw trzeba cos pokazac.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

11:34. Akurat tu piszesz NIEPRAWDĘ.Chyba nie masz zielonego pojęcia ile wynoszą czynsze w Warszawie i jakie są ceny żywności(wolny rynek).Zanim zaczniesz filozofować na forum ostrowieckim, to zapoznaj się z faktami, a nie staraj się udawać znawczynię.W Warszawie, żeby zostać opiekunką najczęściej trzeba przejść ciężki test.Tam żadna pani, która ma bezzasadnie, duże mniemanie o sobie ze spuszczonymi uszami wychodzi i nie wraca.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

18:08 mieszkałam w W-wie, mieszka tam moja rodzina. Tankowałam tam auto robiłam zakupy jeszcze mc temu i ceny są podobne, wręcz niskie bo konkurencja ogromna (pisze o marketach). I nawet przedszkolanka nie musi mieć mgr, a w Ostrowcu bez magistra mozesz w biedronce pracować jak masz szczęście. Tam kupisz ubrania o wiele taniej niż u nas i to każdej marki, to samo z wyposażeniem domu choćby. Więc nie pisz bzdur. Czynsz znajoma ma niższy niż ja w Ostrowcu, owszem metraż mniejszy, jednak ochrona, garaż podziemny i blok nowy. Więc nie mądruj się. A nianie przyjeżdżają ze wsi i wykształcenie jest nieważne a stawki o wiele wyższe.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

parę lat temu szukałam niani za chyba 6 zł na godzinę ( mniej więcej tak jak teraz te 8-10 ) chętnych było mnóstwo .......

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe