Może i tak, ale to zawsze matka.
PiS, wy o korycie mówicie i innych krytykujecie? A co sobą reprezentujecie? Pieniądze i Stołki czytaj PiS
Cała prawda 21:27 ale czy oni zrozumieją to :-))) rozdają pieniądze z naszych podatków między innymi na rydzyka a ja nie mam ochoty dawać mu moich pieniędzy z podatków.Dają sobie nagrody tylko pytanie z jakich pieniędzy.W Ostrowcu starosta ma sprawy sądowe ,które przegrywa i z których pieniędzy to finansuje ???????
Wczoraj, 20:58 a słyszałeś że teraz cała światowa gospodarka oparta jest na DŁUGU to raz a dwa to 500+ w całości wraca z powrotem do kasy państwa w postać różnorodnych danin i podatków .Różnica między PIS a PO jest taka że PIS coś tam daję części uboższego społeczeństwo teraz a nie jak to było za PO będzie dobrze w dalekiej przyszłości podobnie jest w Biblii że trzeba zejści tego padołu łez żeby wstąpić do raju i tak było za rządó PO/PSL .
Wspiera nieuków i leni i dlatego ma poparcie. Nie może być tak, że niepracujący mają kasę bo są rodzicami. Szkoda mi dzieci, ale nierobów nie można i nie powinno się wspierać.
Różnica jest jedna.
Zamiast KONSTYTUCJI rządzi KOMUNA