Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: 60-80 latkowie nie obwiniajcie i nie róbcie sztucznego tłoku w sklepach po waszych godzinach

Czuje sie urazona Pani opinia.Jestem emerytka,zakupy robie w wyznaczonych godzinach,prawidlowo nosze maseczke i w tym wszystkim nie jestem odosobniona.Dlaczego Pani uogolnia?

Gość_emerytka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: 60-80 latkowie nie obwiniajcie i nie róbcie sztucznego tłoku w sklepach po waszych godzinach

Wyjatki potwierdzaja regule.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 60-80 latkowie nie obwiniajcie i nie róbcie sztucznego tłoku w sklepach po waszych godzinach

To pewne,ale wciaz czekam na odpowiedz,dlaczego sa obrazani wszyscy emeryci?

Gość_emerytka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Prosze jeszcze raz przeczytac.Tam nie pisze, ze wszyscy .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tak,nie ma tego slowa "wszyscy",ale ogolnie jest napisane.Obrazic anonimowo jest bardzo latwo,przyznac sie do bledu to sa Himalaje.

Gość_emerytka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zalozycielka nie obraza ,tylko pisze o tym co widzi pracujac w sklepie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Myślę, że nie pracuje w sklepie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Pracuje, bo wie co pisze.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Zgadzam się, że wie co pisze. Np. GW też wie, co pisze. Inni też wiedzą.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: 60-80 latkowie nie obwiniajcie i nie róbcie sztucznego tłoku w sklepach po waszych godzinach

Wpis rozpoczynający, to zakamuflowany, lewacki głos o ograniczaniu czyjejś wolności, z elementami rzekomego dzielenia ludzi.

Przypominam, że godziny dla emerytów są uprawnieniem, a nie obowiązkiem. Odwrotnie dla pozostałych osób - są obowiązkiem.

Dla rasowego lewaka, czyli osoby nie integrującej i nie identyfikującej się z ogólem (tak to delikatnie ujmę), to rozwiązanie jest dzieleniem ludzi.

Pisior

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bez podpisu widac kto napisal. Zenada.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

To prawda, bez podpisu widać ... .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Więc dlaczego czujesz się urażona? Ja mam szacunek do ludzi starszych,bardzo lubię starszych, mądrzejszych i doświadczonych ludzi. Jednak autorka ma rację,fakt że uogólnia za bardzo. Fakt, że jest sporo zgnuśniałych emerytów, którym młodsi nie pasują. Są też tacy jak Ty emerytko, więc akurat Ty nie jesteś zapewne celem tej krytyki.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Jestem emerytka bywam w różnych sklepach i jakoś nie widzę takich zachowań o których pisze założyciel wątku.Szanujmy się wzajemnie bo żyjemy wokół siebie.Wiecej uśmiechu i wzajemnej życzliwości .

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Założyciel zrobił (wiem, że nie sobie, czyt. jw.) krecią robotę sklepikarzom osiedlowym, bo emeryt/ka przeczytawszy jego post, kilka razy zastanowi się zanim wejdzie do takiego sklepiku, bo tym samym być może odejmie od ust jakiemuś dziecku pączka lub kromkę chleba pracownikowi.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dobrze by było, gdyby emeryci myśleli i dbali o swoje i innych zdrowie. Mnie zakupy przywożą do domu. Dostaję to co chcę i sama lepiej w sklepie bym nie wybrała. Zlecam telefonicznie rano, a po południu otrzymuję wszystkie zakupy. Odciążam dzieci i wnuków, oni mają masę swoich obowiązków.

Gość_emerytka pozytywna
          Zgłoś
          Odpowiedz

Aaaaaa telefonicznie, 14:26. Przecież to dla wszystkich takie proste, z wielu względów.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -