Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

6 w Lotto - hit czy kit?

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3755 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: 6 w Lotto - hit czy kit?

A tak swoją drogą, to chyba jedyna gra, w której można coś wygrać. Ile razy dziennie słyszycie reklamówki typu: do wygrania tyle a tyle samochodów, tyle kasy albo tyle telewizorów, mieszkań, wycieczek itp? I nie zapomnij wysłać sms-a albo kupić tego i tamtego. I znacie szczęśliwca z takiej loterii?

Gość_Ostrowiak
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 6 w Lotto - hit czy kit?

Znam osobiście osobę z bliskich okolic , która w latach 90-tych trafiła szóstkę . Pieniądze szczęścia nie przyniosły . Znam również dwie osoby jedna z Ostrowca , która trafiła w radio Z 80 tys , a druga z okolic Bałtowa tylko nie pamiętam dokładnie czy to był samochód czy pieniądze .

Co do lotto to różnie może być . Wydaje mi się , że starszy system losowania był bardziej wiarygodny . Zresztą w Niemczech opinia publiczna "wymusiła" powrót do starych bębnowych maszyn .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

W lotto jakoś już nie wierzę. Ściema. Jak już to multi lotek czy jakieś inne gry za mniejszą kasę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A ja pół roku temu trafiłem piątkę 3500 raz na jakiś czas zagram. Można ??? -:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja nie grając wygrałam sporą sumę pieniędzy które przez wiele lat zamiast nosić do kolektury odkładałam do woreczka.Wygrana jest pewna i polecam każdemu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja zamiast skreślić liczby wrzucam dzieciom do skarbonki.U zbierały sporo przez rok, a kiedyś sporo traciłam na gry dla frajerów jak radio zet i lotek. Trzeba mieć szczęście, ja nawet trójką jak po latach trafiłam się cieszyłam. Do radia wysyłałam po 5sms dziennie x2,5zł. Jak sobie przypomnę te rachunki to mi słabo, albo kupony po 80zł i nic. Nie gram w nic, wrzucam do skarbonki i mogę kupić dobry rower dziecku czy tableta za kasę, którą bym wyrzuciła.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mój wujo z Warszawy trafił 6 ale wtedy trafiło tą szóstke 4 osoby

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Sądzę, że gra jest manipulowana i nie jest to takie kolorowe jak się nam wydaje.

mania593
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę