Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

6 w Lotto - hit czy kit?

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3810 | Najnowszy post
  • 6 w Lotto - hit czy kit?

hej WITAM WAS. Mam takie pytanie czy znacie kogoś lub może w Waszej rodzinie czy wy sami mieliście szczęście wygrać 6 w lotto. Czy uważacie, że naprawdę co chwilę w Polsce ktoś zostaje milionerem. Co o tym sądzicie?

Gość_lotto
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 6 w Lotto - hit czy kit?

Znam osoby które trafiły piątkę. Co prawda nie jest to to samo co szóstka ale też satysfakcja niezła a i pieniążki całkiem spore jak na wygraną.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: 6 w Lotto - hit czy kit?

Lotto jest ustawiane. Wygrane padają wtedy kiedy ktoś wciśnie przycisk że mają paść. Maszyny losujące potrafią w tej chwili wybrać z komory takie kule jakie akurat w danej chwili są potrzebne, a superkomputery potrafią przed losowaniem wytypować kombinacje które nie zostały skreślone i tak pokierować maszyny losujące żeby pobrane zostały odpowiednie piłeczki. Gra dla naiwnych i tyle.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Do gościa 13:44 - być może że masz trochę racji, że czekają z kumulacjami i celowo wybierają cyfry gdzie nie ma "6" ale nie ma takiej możliwości, żeby to było zawsze bo i tak kiedyś im braknie niewytypowanych "6". Fakt, że najlepiej opłaca im się robić kumulację, bo wtedy naród się podkręca i zaczyna grać. Ale był taki czas bodajże jesienią ubiegłego roku, że nie było kumulacji przez kilkanaście losowań z rzędu czym byłem b. zdziwiony.

Gość_ostrowiak
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kumulacje są sterowane. Po zmianie systemów obsługi i maszyn losujących kilka lat temu nagle zaczęły się pojawiać często KUMULACJE, o czym zapowiadali już przed wprowadzeniem systemu. Czyżby coś wiedzieli?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

pracowałam w lotto ,no cóż trudno mi powiedzieć o większych wygranych bo tym pewnie ludzie się nie chwalą,co do kwot do kilkuset złotych to są dosyć często ale w multi lotka :) znam Pana który wygrał szóstkę ale to w latach 80-tych ,dla porównania mój tata gra od jakiś dwudziestu paru lat i nawet piatki nie było :)

Gość_ona32
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

A Ty to wszystko wiesz bo pracujesz w lotto i sam to ustawiasz? Czy moze przecztalas gdzies na jakims forum lub uslyszales na targowicy? Ja wlasciwie nie gram jak juz to od wielkiego dzwonu moze pare razy do roku

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Do tego aby sprawdzić jakie kombinacje nie zostały skreślona wcale superkomputer potrzebny nie jest. Byle rzęchowi uda się to sprawdzić w góra kilka minut.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Sprawdź w jaki sposób zarabia Lotto i nie pisz bzdur, bo jeszcze ktoś uwierzy. Na te 6-stki to ich jeszcze stać:) Czy Ty przypadkiem nie jesteś z TYCH Macierewiczów?

Gość_///
        Zgłoś
        Odpowiedz

Niektórym to widzę już mózg zdrowo wyprało z tym Macierewiczem. Wierzycie dalej w bzdury że gry liczbowe są TYLKO dziełem przypadku i ślepego trafu i nikt nie ma wpływu celowym działaniem na wynik losowania. Wierzcie sobie dalej, takimi ludźmi łatwiej się steruje i można im wmówić wszystko ze szklanego pudełka - nawet to że Polska jest potęgą i rozwija się błyskawicznie i jest w świetnej sytuacji gospodarczej.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie to co specjaliści wierzący w UFO, spiski i knowania. Faktyczni mędrcy nad mędrcami.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Rzeczywiście gra dla naiwnych, bo szansa jest 1:13 mln. Praktycznie nie ma szans, więcej okazji jest na nieszczęśliwy wypadek zakończony śmiercią. Ale ludzie wygrywają. A kto nie zagra ten nie wygra :)

Lucyferus
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Ja grałam namiętnie, przegrałam dużo kasy a trafiłam przez 10lat systematycznego grania 2 trójki i 1 czwórkę. Kiedyś ktoś mądry powiedział mi, że ten mój dzisiejszy kupon już był losowany, że wszystko jest nagrywane i nie na zywo po 21. Nie wiem ile w tym prawdy, ale odkładając 100zł/mc mam dziś sporo kasy, a wcześniej to przegrywałam.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Znałem osobę, która wygrała. Niestety ta osoba już nie żyje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

losowość przy takiej kombinacji liczb...wiecie co mówicie ? po prostu ktoś może grać 50 lat i nie trafi piątki nie mówiąc o szóstce a może być tak, że ktoś trafi w drugim losowaniu w życiu... ja znam osobiście jedną osobę z okolic Starachowic która trafiła szóstkę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jednak w multi można wygrywać systematycznie całkiem ciekawe sumki.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Wygrana kończy się tak

http://natemat.pl/101893,wygral-w-lotto-prawie-3-mln-zl-po-kilku-latach-zostal-prawie-z-niczym-milionami-trzeba-umiec-obracac-niewielu-jest-na-to-przygot

lub tak

http://natemat.pl/103785,nie-wszyscy-milinerzy-z-lotto-traca-szybko-majatek-poznajcie-historie-jana-ktory-zdradza-recepte-na-ogarniecie-takiego-szczescia

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ale pieprzycie....można przyjąć,że jest możliwość kombinowania i ustawienia..Rachunek prawdopodobieństwa się kłania ok.1:14 000 000 kombinacji i wcale nie musi w danej edycji ilość kombinacji wykonanych by 6 musiała paść może być takich samych skreśleń kilkaset czy kilka tysięcy a tej z 6 nie będzie.Jak sama nazwa mówi jest to gra losowa<harcerska gra jednemu weźmie drugiemu da

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -