Witam
chciałabym się dowiedzieć o 6 tych urodzinach Tesco. Są wywieszone ogłoszenia że będzie do wygrania samochód i jakieś inne nagrody ale nie pisze jakie warunki trzeba spełnić żeby wziaść udział w losowaniu czy ktoś się orientuje może co trzeba zrobić?i tak przy okazji bo zapomniałam kiedy się odbędzie to losowanie ?
Jakie urodziny Tesco???Urodziny to są,ale galerii.I to galeria funduje nagrodę w postaci samochodu.Tak jak w zeszłym roku.Poczytaj dokładnie informacje na plakatach.I pamiętaj!!!Żadne urodziny Tesco...
Zaraz ktoś sprostuje pewnie,że jak galeria to i Tesco obchodzi urodziny.Wszystko się zgadza,tylko powtarzam jeszcze raz,że to galeria funduje samochód!!!
Trzeba kupić coś na galerii za kwotę minimum 50zł, wypełnić kupon i czekać na szczęście:)
do wygrania jest czerwone tico + trzy maski w kolorze białym, czarnym i czerwonym
biały fiat z limitowanej edycji.
To wszystko jest ściema-w zeszłym roku jakiś małolat ,,niby " wygrał
i zaraz go wcięło....
sorry ja zapamiętałam imię i nazwisko tego gośćia wyszukałam na nk i pamiętam żeludzie gratulowali mu na profilu....na pewno to nie jest ściema ....
Taa,to dlaczego zaraz uciekł po losowaniu?????
Żebyś mu nie zabrał wygranej! ;>
a czy ktoś się orientuje, czy są jakieś warunki sprzedaży tego auta ? można to zrobić od razu, czy jest jakiś okres czasu ?
hahaha jeszcze gosciu nie wygrałes/-as a już chcesz go sprzedac??:D no to ładni :) po mojemu to jak wygrasz to odrazu na galerii mzesz przykleic kartke z informacj o sprzzedaży :) duzo luzi chodzi, a nóż może ktoś sie skusi :) Pozdrawiam
jesli juz wygrasz to przeczekaj poł roku to podatku nie bd płacił ;P