Dlaczego marzyciel,przecież wy poza dymieniem nie wnosicie nic do dyskursu,jestescie do utylizacji.
21:19.Właściwie, to można by zgłosić do prokuratury twoją wypowiedź, jako podżeganie do przestępstwa, ale ja ci dam inną radę- nikt nie zna dnia ani godziny. Już dziś spisz testament i zaznacz, że życzysz sobie utylizacji pośmiertnej, bo jesteś jej wielbicielem. Zamów sobie też gustowną urnę, żebyś ładnie wyglądał, choć dla takiego śmiecia wystarczył by karton papierowy.
Widzę ze zabolało gościu z 00:08,pewnie tak miało być.
http://pikio.pl/kontrowersyjny-transparent-na-marszu-kod-trzymany-przez-dzieci/.Poprostu jak to mówią,uczymy się od najlepszych.
07:03. Nie zabolało, a uświadomiło twoją tępotę umysłową. Byłeś już na mszy, żeby wszyscy widzieli jakim jesteś wzorowym katolikiem i prawym człowiekiem? Co z tą twoją utylizacją? Podobno są promocje- musisz się śpieszyć ;)Jednego śmiecia będzie mniej.
Twój ostry odzew wskazuje ze jednak zabolało,i nie małpuj z tą utylizacją,wymyśl cos od siebie wrzodzie na zdrowym organizmie.
16:16. Ten zdrowy organizm, to niby kto? Tacy, jak ty chorzy umysłowo hipokryci? Ale mnie rozbawiłeś Pokemonie.
A tu taka sytuacja śmieciu wrzodzie na zdrowym ciele.
Gość 21:05 ma rację. To był marsz POrażki.
6 maja dzień PObiedy.
I co kto stal w pierwszym rzędzie??kto miał racje???Dzieci chore wolaja o pomoc a te se marsze bezcelowe urządzają i o wolności mówią??To po dzieli społeczeństwo za wszelka cenę.Robia cyrk
.Nie jestem zwolenniczka żadnej opcji politycznej ale to co wyprawia Po to juz szczyt.Przekracza wszelkie granice dobrego wychowania.Cofnijmy sie pare lat wstecz tyle lat niby Po rządzilo i co wyrzadzilo??sobie stolki?cieplutkie posadki i pensyjki.
PIS do boju !! Razem, wszyscy Polacy zmiażdżymy resztki tej hołoty !
Jacy "wszyscy Polacy". PiS ma raptem 35% poparcia...
naprawde garstka? BYles tam? Mnostwo ludzi bylo.
No mnóstwo bo ich pozwozili z całej Polski przymusowo ;) Było jakieś 10 - 11 tysięcy, nie więcej. A miało być tak pięknie... PO nie ma żadnego pomysłu więc urządza takie cyrki. No ale wolno im bo żyjemy w demokratycznym kraju wbrew temu, co próbują nam wmówić.
Oglądał wiadomości o 19-30 to skąd ma wiedzieć jak było
Gość_o biorąc pod uwagę 2 mln wydane na spęd pełne wparcie tvn gw...to kompromitacja. Zresztą lewactwo samo ogłosiło klapę imprezy. Ale czegosię spodziewać, cygan przez wieś przejdzie raz.