Nie oczekiwalam pouczen,bo wiem ze postapilam slusznie,w moim otoczeniu jest 6 takich osob,2 z grupy mojego dziecka,reszta z tego samego przedszkola,ale z nimi juz rozmawiakam na ten temat,post kierowalam do mam,ktorych dzieci uczeszczaja do innych przedszkoli i zostaly odroczone.Dziekuje za zbedne opinie,wiem ze takich osob jest wiele tylko nie wszyscy korzystaja z forum.
popieram askot nie robmy naszych polskich dzieci glupszych od innych bo wszedzie dzieci zaczynaja od 5 lat i sobie chwala a i dzieci nie narzekaja
a w ugandzie to do szkoly idą dzieci 4 letnie
nie robmy naszych dzieci glupszych od tamtych i wyslijmy nasze dzieci do szkoly w wieku 4 lat
naprawde straszna krzywda zabawa z rówieśnikami,troszkę samodzielności a przy okazji nauka..(no ale przecież tona prac domowych bo każą im przeczytac całą trylogie w pierwszej klasie)..
W świetle prawa nie postąpiłaś słusznie, ponieważ przyznałaś się wyżej, że wręczyłaś łapówkę... Wystarczyło ten jeden szczegół pominąć. A teraz trzeba czekać na wizytę CBA. :D
Na całym świecie dzieci idą do szkoły w wieku 5 lat? :| Czego to ludzie nie wymyślą, żeby swoje bzdury poprzeć... :D
Przyznałaś się publicznie, że dałaś w łapę... Nie wiem czy wiesz, ale w internecie anonimowa nie jesteś nigdy, więc możesz już powoli oczekiwać na liścik z prokuratury...
Czekam,w tym kraju nic nie zalatwisz po ludzku,wiec jezeli zaistnieje taka konfrontacja lub mnie podp....to czekam.
Ale o co tyle zawiści- jeśli wrócą dawne zasady to każdy powinien być zadowolony. Chcesz twoje dziecko idzie do szkoły jako 6-latek, nie chcesz to posyłasz je jako 7-letnie.
jestem w szoku jak czytam te wpisy o tych łapówkach bo wiem że to nieprawda, natomiast pani która napisała ze kosztowało ją to duzo pieniedzy jestem przekonana ze była w prywatnej poradni albo w ostrowcu albo w Koelcach - koszt badania i wydania opini to ok. 200 zł.
„Uważamy za zasadne obniżenie wieku rozpoczynania szkoły podstawowej od szóstego roku życia” – wbrew pozorom nie jest to stanowisko żadnego przedstawiciela Platformy Obywatelskiej, ale fragment programu wyborczego Prawa i Sprawiedliwości z 2005 roku.