Gdybyśmy mieli reżim,nigdy byś tego nie napisał a jeśli to tylko raz.Napisz proszę których kolesi.Może Hankę co ma w nosie komisję? A może kolesie do prokuratury przyszli.Mnie osobiście jest przykro,że ludzie zasłużeni dla Polski z niezrozumiałych powodów zachowują się dziwnie.I dziwią się,że są źle odbierani.
Dziś wieczorem oglądałem słuchałem wypowiedzi pani profesor Łętowskiej i adwokata Piotra Schramma. Bardzo mądre wypowiedzi. Zachowanie policji i prokuratury nie do obrony.
Frasyniuk nie jest od podobania - on pokazał jak funkcjonuje państwo pis
Poczytaj trochę o prof Łętowskiej a zmienisz zdanie i jej (mądrych) słowach
a to wydawnictwo o pani profesor to jakie? pisowskie?
Na początek poszukaj jak wyglądało zatrzymanie pana D. eks prezydentówny. Zarzuty poważne a nie wyssane z palca.
Jak już znajdziesz to szukaj kolejnych "wstrząsających" opisów postępowania z kolesiami.
Jeden z założycieli śląskiej „S” powiedział także, iż ma wątpliwości co do uczciwości pochodzenia fortuny Frasyniuka, który w czasach realnego socjalizmu był kierowcą autobusu. Zdaniem dawnego opozycjonisty, jest ona wynikiem uległości wobec komunistycznych władz i pozostania pod ich wpływem po zmianie nazwy państwa i systemu.
– Sekretem Władysława Frasyniuka jest właśnie to, jak z kierowcy miejskiego autobusu, stał się milionerem […] Powinien udowodnić, uczciwie, posiadane pieniądze. Ja powiem tak; ja nie chcę się bawić we własne śledztwo, ale bazując na tym, co robi Frasyniuk, tak jak robi Wałęsa, to robi to świadomie. I jest jakaś tajemnica. On od początku III RP sprzedał ideały Solidarności – grzmiał rozemocjonowany Rozpłochowski
Nie pierwszy inie ostatni działacz byłej S, który łasi się do dojnej zmiany gotów opluć każdego
Więc wyjaśnij skąd miał kase Frasyniuk.Bo do tej pory nikt logicznie tego nie zrobił.
Bez względu na to skąd wziął kasę Władysław Frasyniuk,pozostaje otwartym pytanie dla czego nie stawił się w prokuraturze i próbuje z siebie zrobić ofiarę reżimu.Totalna opozycja obiecywała,że będzie walczyć z legalnie wybranym rządem wszystkimi metodami.Czyżby i on dał się w to wciągnąć? Pytam dla czego? Albo...za ile? Szkoda chłopa,kolejna legenda robi sobie na złość.
p. Frasyniuk nosił plakietkę ''J**ać PIS'' a tu okazało się , że PIS w*j*bał p. Frasyniuka
Szkoda to tylko takich naiwniaków którzy łykają wszystkie bujdy propagandy rządowej
No oczywiście,wszystko co jest z GW i WSI24 to prawda objawiona,reszta to bajki z mchu i paproci.Załosny głupek
https://www.wykop.pl/wpis/24582511/zna-tu-ktos-rosyjski-serio-frasyniuk-mial-na-klapi/
Z tym to ty masz problem, łykasz jak pelikan bajki.
Tym którzy znają historię z autopsji a nie z opowieści nie potrzeba tłumaczyć, że białe jest czarne.
Jak w każdej legendzie : Trochę bajki, trochę prawdy. Ciekawe, czego w jego życiorysie więcej ?