To teraz 50cio latku zachochaj się w kobiecie o 20lat starszej, ta miłość wróżę będzie z szansą :)
Żenada :/
Brzydziłabym się faceta 20 lat starszego. To całe pokolenie różnicy. Jak ojciec z corką
No i cóż sie stało? Jest kapucha, bedzie miłość.
Ja bym nawet na pomarszczonego i zwiotczalego 50 ciolatka nie chciała spojrzeć A mam 40 lat.Dla mnie 10 lat to już bardzo dużo.
ja brzydłbym się pięćdziesięciolatką mając lat 30.Jak matka z synem. Nie macie ciekawszego tematu.
Co za tepa dzida.
A ja uwazam, ze jezeli jestescie wolni to warto spróbować. W dzisiejszych czasach jest mnostwo mezczyzn ok 50 lat zadbanych , wysportowanych itd ze wiek tu nie gra zadnej roli i nie jest przeszkoda w niczym.jak sie kogos nie zna tylko czyta 50 latek i 30 latka to moze wzbudzać kontrowersje ale jak oboje sie sobie podobaja to ja tu problemu nie widze
Co w tym dziwnego ? Tylko jest sensacja w zacofanym Łostrowcu.
W dzisuejszych czasach to normalka. Duzo takich znam! A chocby actor Konrat!
Wiek metrykalny to nie to samo co biologiczny. Nauka już do tego doszła. Mianowicie: zadbany 50-latek, który nie pije, nie pali uprawia sport, odżywia się zdrowo będzie młodszy biologicznie od np 35-latka, który pije spore ilości alkoholu, pali, je tłusto i nie rusza się. Na to ile będziemy żyć ma wpływ nasz tryb życia.
Ona przy twoim boku była by atrakcją, a ty dla niej kim?
Chyba masz przypływ gotówki i cię ponosi.....
Chyba ze gruby wieloryb i wyglada tez na 50