Najbardziej rozśmiesza mnie straszenie sądem.Pójdzie taki złożyć zażalenie i co powie?ŻE OBRAZONY
Że jakis gość go obraził,a sam też jest gościem na forum,albo pod jakims nickiem.I co?Gość X obraził przypuśćmy np.Anty,Kasandrę itp.Więc jak to?Co innego,gdyby napisał,że np.jakiś Kowalski to (wyzwiska i ubliżanie).A tak.Idzie dziewczyna do prokuratury i składa zażalenie ,że ona jako np.Kasandra została znieważona.Monthy Python sie kłania.
Poczytajcie sobie telegazete strony 833 835 123 Tam kobitki w wieku od 60 wzwyz tak szaleja jakby byly w jakims amoku Szczegolnie na 833 jest nadprodukcja esow jednej osoby Z mej obserwacji przez kilka dni wynika ze wyslala ze 200 esow o niczym. w 80% przepisane z encyklopedii
Watek do nr telefonu czy nie to i tak we wpisach jest mydlo i powidlo , wyzwiska ublizanie itp Jaki by nie byl watek to i tak potem jest jednakowo czyli plucie sobie nawzajem w barszcz ; )
Dokładnie tak! Najwygodniej opluć, tylko warto wiedzieć, że zło też wraca. Co za hieny!
.Pozdrawiam gościa z 18:29
O takich jak ty 22.05. Uderzyć w stół i nożyce się odezwą:) Jak ciemniak12 i Felice123 byli na forum to gęby się wam nie zamykały, jak ich nie ma to wam zabrakło motywacji do pisania?? Gdzie te wyszczekańce się podziały? Teraz widać ile mają do powiedzenia w innych wątkach, czyli nic. A wystarczy, że pojawi się wpis Felice czy Ciemniaka, to rzucają się jak wygłodniałe hieny na żer.
Jak można wołać na konto 10 000 złotych?Nie wyzywaj nikogo hieno.A sama dałaś hieno?
Raaczej hieno hieny to te,które ciągle chcą brać nic nie dając i robiąc hieno. 21:58
22.18 i 22.24, czytać ze zrozumieniem wpis z 22.15 i dopiero się wypowiadać. Coś nie halo z rozumowaniem?? Tam nie ma mowy o założycielce wątku i dawaniem jej pieniędzy. Coś macie na sumieniu, że emocje was ponoszą?
ale wstyd!!!każdy by chciał szmal ,ja tez,ale nie wołam na forum,tylko za.....m w pracy i zarabiam
Tez Cie pozdrawiam gosciu z godz 21: 58. I dobrego dnia zycze Te nasze pozdr to moga byc jedyne mile slowa na tym forum i w ogole tego dnia w naszym miescie A moze i w Polsce ? ;)