15:02 do wysłania pięniędzy szybko wysyłaj a nie obrażasz ludzi ,czego jeszcze nie momagasz,co za debil
podaję numer konta
77 1320 1120 2565 1113 2000 0003
Do tej pory nie wiedziała ze jej eksmitują już rzygać się chce z tą pomocą a teraz jej brak 10 000 do roboty.Spółdzieelnia porządnych lokatorów ochrania a nie wydala.Coś tu nie jedt prawdą.Chce wyłudzić pieniądze.Krzemionki dadzą odpracować.A wy nie ublizajcie czlowiekowi jak sami jesteście gnidami.
I tylko na forum daj, pomóż,oddaj a kurwa mać do roboty
Jezeli naprawdę ci potrzebna pomoc to ci instytucja pomoże.Jak chcesz jeden z drugim to prześlij wypłatę-10 osób i ma a nie ublizaj komuś .
Jedni charują i im się nic nie należy od pomocy a drudzy opierdalają i tylko daj.500 plus już kurwa mać mało
Ludzie mają komu dawać,maja rodziny a nie tylko daj,daj,daj.Ludzie postronni nie są od dawania.Jeszcze nie wysłałes swojego majątku ?Od dawania są instyucje.I nie mlaskaj gebą na forum ublizając żeby pomogli,że ktoś jest taki lub taki bo pisze ze nie da.
Rozumiem, że nie sposób pomóc obcej osobie w taki sposób, ale rozumiem też, że ludzie mogą się w dzisiejszych czasach znaleźć w takiej sytuacji. Często ciągną za sobą nie tylko własne długi, ale jeszcze długi swoich rodziców.Autorowi wątku mogę poradzić, aby spróbował wybrać się do prawnika spółdzielni i spróbował podpisać ugodę.
Ja bym w taki sposób nie szukała pomocy. Nie wiem, czy wierzę. Wiem jednak, że ludzie w desperacji posuwają się do różnych rzeczy.
18:25. Przede wszystkim nie ma takiej możliwości, jak zbieranie pieniędzy na prywatne konto, bo jest to karalne. Od tego są różne fundacje mające uprawnienia i są zarejestrowane. Dla mnie to zwykła próba wyłudzenia, ale może się mylę.
A czy zamiast się kłócić tutaj nie lepiej aby zainteresowani zadzwonili na podany numer i się sami przekonali jak realnie wygląda sytuacja?
16;48. Ciemniaka nazywasz człowiekiem, bo chyba ty nim jesteś. CIEMNIAK NA TYM FORUM JEST JUŻ SPALONY I JAKO ROZPOZNAWALNY W KAŻDYM WPISIE, NIECH ZAMILKNIE NA ZAWSZE. NIE CHCEMY TU TAKIEJ GNIDY LUDZKIEJ I NIE BĘDZIE TOLEROWANY. DZISIAJ UDOWODNIŁ JAKIM JEST OSZUSTEM, KŁAMCĄ I OSTATNIĄ KANALIĄ!
Dziękuję za miłe słowa :)
MILCZ PROSTAKU, OSZUŚCIE, CIEMNIAKU- tak do rymu, podoba ci się kanalio?