Co ty powiesz? Naprawdę? CIEMNIAKU, KIEDY ZDASZ NAM RELACJĘ ZE SWOJEJ POMOCY?
Jesteś naszym reprezentantem i musisz nam powiedzieć, przecież zawsze mówiłeś, że tylko PRAWDA jest najważniejsza, to czekamy na PRAWDĘ O TWOJEJ POMOCY!
Zdaliście test ze swojej naiwności. Dobrze - źle, prawda-nie, pisać aby pisać. Tak jest w większości wątków. Człowiek człowiekowi wilkiem.
Chcesz pomóc, czy tylko "piszesz, aby pisać"? My tu czekamy na odpowiedź od NASZEGO UMIŁOWANEGO BRATA CIEMNIAKA, to nie przeszkadzaj.
Nie czekaj. Pomoc jest darem, który i ty możesz udzielić.
Ja nie mam tyle miłosierdzia w sobie, co Ty. Od miesięcy dajesz tego dowód w swoich mądrych wypowiedziach. Dlaczego teraz, jak jest okazja udowodnić, że to co pisałeś, to nie tylko puste słowa i potwierdzić je w praktycznym działaniu, uchylasz się? BRACIE, CHYBA NIE WIESZ, CO CZYNISZ? Gdzie Twoja reputacja? BÓG WSZYSTKO WIDZI!!!!
CIEMNIAKU, CHYBA NIE JESTEŚ JUDASZEM? CZEKAMY!!!!!!!!!!!!
Oczekujecie małpki w cyrku, która będzie skakała? :)
Sam wskaż jakiej pomocy udzieliłeś. Ja nie muszę nic tobie udowadniać.
Jak to nie musisz? Musisz dać nam przykład swoim działaniem. Nie boisz się kary bożej, która straszysz nas od wielu miesięcy? Jesteś fałszywym prorokiem i zdrajcą. Nie pozostaniemy bierni, aby kara Cię ominęła, pamiętaj.
Nie pozostań również bierny na niesienie pomocy :)
POKAŻ NAM JAK NIEŚĆ POMOC SWOIM PRZYKŁADEM, INACZEJ JESTEŚ KIMŚ ZNACZĄCYM MNIEJ NIŻ ZERO I NIE POZWOLIMY, ABYŚ DALEJ GŁOSIŁ HEREZJE!
Pokazuję wam już tak długo, że w końcu czas abyście to pojęli. A jeśli to jest dla was za trudne, to i inne przykłady nie będą miały żadnego znaczenia. :)
podaję numer konta
77 1320 1120 2565 1113 2000 0003
Ciemniaku, jesteś wyjątkową, zakłamaną gnidą. Twoje nauki pseudoreligijne są tyle warte, co splunięcie. Jesteś totalnym zerem i dnem moralnym.
Twoje słowa są prawdą, jak wszystko co dotychczas tu napisałeś.