Potrzebuję wsparcia finansowego za kilka dni jeżeli nie uzbieram 10 tysięcy to moja rodzina i ja zostaniemy eksmitowani z mieszkania pracuję ale to wciąż za mało nie daję juž rady każda złotówka to wielki dar ludzi dobrej woli będę bardzo wdzięczna za każdy grosz bo wiele już przeszłam ale tego nie dam rady jak powiedzieć dziecku że pozbawią nas dachu nad głową bardzo proszę o pomoc!
Żarty sobie robisz z ludzi?A niech cię eksmitują ,każdy by tak chciał.Bez ambicji ludzie.
A w której spółdzielni ma być ta eksmisja? Może pomożemy rozwiązać Twoją trudną sytuację. Ważne, w której spółdzielni mieszkaniowej ta eksmisja ma być.
Co na to ciemniak i Fela w jednej osobie? Bliźni w potrzebie, powinieneś podać pomocną dłoń!!!!!!
Trzeba się dowiedzieć prawdy
kretynów nie sieją, sami się rodzą
Jak możesz, jesteś tu jedynym prawdomównym, zacnym człowiekiem. Bracie nasz umiłowany ciemniaku, dlaczego bluźnisz?
CIEMNIAKU, DLACZEGO MILCZYSZ? GDZIE GŁOSZONE PRZEZ CIEBIE MIŁOSIERDZIE??? ZAJMIJ SIĘ SPRAWĄ, TO TWÓJ CHRZEŚCIJAŃSKI OBOWIĄZEK.
Tylu prawych ludzi na tym forum, że z moją pomocą nie powinienem dać rady nawet się dopchać :)
Dajemy ci pierwszeństwo, jako osobie najbardziej tego godnej. Nie możesz odmówić, co na to Jezus?
Pan nasz Jezus Chrystus twierdzi, że wszyscy jesteśmy stworzeni do dobrych uczynków. Więc bez krępacji - tylu miłosiernych ludzi, jak na tym forum nie spotkałem, więc i z pomocą z pewnością nie będzie problemu. :)
DLACZEGO NIE TY MASZ POMÓC, CIEMNIAKU? UCHYLASZ SIĘ OD CHRZEŚCIJAŃSKIEGO OBOWIĄZKU? JAK MOŻESZ? PAMIĘTAJ O DNIU OSTATECZNYM I ROZLICZENIU Z UCZYNKÓW!!!! TO CO TERAZ ROBISZ, JEST GRZECHEM ZANIECHANIA, CZYLI GRZECHEM CIĘŻKIM!!!!!
Wstyd co wy tu wypisujecie. To takie mamy lokalne społeczeństwo? Zero wpółczucia tylko nóż by wbili, żeby dobić? Nigdy nie wiadomo, co człowieka czeka w życiu i czy się noga nie podwinie. Co za podły, zawistny naród, tylko drugiego zgnoić. Tfu brzydzę się takimi ludźmi.
Nie "wtrancaj" się, jeśli nie chcesz pomóc. My już mamy swojego mentora i przewodnika duchowego, który się tym zajmie. Jest to niejaki CIEMNIAK. Na nim zawsze można polegać, z tego co głosi na forum. Na pewno się nie zawiedziemy, to już tak nie pluj sobie w brodę, że nic nie robisz.