Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: 500 zł na dziecko. (Wychowuję córki w wieku 22 lat i 10 lat)

chyba nie sadzisz ze niedobitki platformiane na stolkach beda dyktowac warunki obecnej ekipie?? ppzatym po moglo obsadzac dowolnie swoimi a pis juz nie moze? to jest twoja demokracja? chociaz sie dzieki pisowi bedzie ludziom troche lzej zylo bo platfusy robily ciagle wszystko zeby zylo sie jak najgorzej!

antyNwo
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 500 zł na dziecko. (Wychowuję córki w wieku 22 lat i 10 lat)

A mi da ktos te 500 zł jak sie sama wychowuje ????? Jakby tak chcieli dawac wszystkim do 18 stego roku to by nikt nie wyrobił a juz na osoby po pełnoletności to przesada .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale faktycznie mozna juz pobierac jakies wnioski??czy to bujda??

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Wniosek, działać, działać, działać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Nie do pełnoletności tylko dopóki ekipa rządząca sie nie zmieni :)

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz

następna ekipa tego nie zmieni, bo by ich ludzie .... ze stołków

z koryta jak nalane, to nie zabiorą, bo się będą bali

Gość_maria
              Zgłoś
              Odpowiedz

rodzinne należy się na dziecko które się uczy ale nie dalej niż do 24 roku życia .

Gość_ktoś.
                Zgłoś
                Odpowiedz

A miało być tak pięknie...!

Gość_Leon
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

ale wkoncu mozna te wnioski pobierac juz czy nie???

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

do gościa z 17.01 jeszcze nic w Sejmie na ten temat dokładnie nie uchwalono a Ty już o wnioski pytasz....sami nie wiedzą jeszcze co i jak

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Bzdura - do 24 roku -TAK pod warunkiem ,że ma orzeczoną niepełnosprawność bądz jest tak inteligentne , że nadal się uczy w szkole ponadgimnazjalnej - jeżeli studiuje a nie ma orzeczenia o niepelnosprawności to zasilek otrzymuje tylko do ukończenia szkoły średniej. Bo w świetle prawa polskiego student to nie uczeń.Takie dziecko to wynik z naszych chorych ustaw to juz nie twoje dziecko . Ja to już przerabiałam w MOPS. Mam 3 dzieci a do świadczeń tylko 2 , A najlepiej to żeby każdy z nas mógł zarobić tyle zeby mozna było utrzymac rodzine a te całe MOPSY zlikwidować a paniusie z nich wysłac na zasiłki !!!

Gość_mamaX3
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Dokładnie taka sytuacja jest z KRUS, kto by nie rządził nie zabierze przywileju...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Krus to przywilej? Mam 2,5 ha ziemi i muszę płacić krus. Niestety ciężko znaleźc pracę a koleżanki z PUP coś tam dostanę, więc nie klep, że to dla mnie przywilej. Z ziemi mam rocznie jak ceny dobre 5tys.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Zmienią. Powiedzą że kasy nie ma. Tak samo było z OFE, zabrali i tyle. Dlatego jak już wejdzie 500+ trzeba dbać o to żeby ekipa się nie zmieniła.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

mario naiwna jesteś, już nie takierzeczy po pozabierało i grybą kasę z emerytur i ludzie nawet nie protestowali :)

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz

można już wnioski pobierać !!! składa się do końca lutego ...

Gość_ppp
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

gościu wniosek chyba na dotacje o rozum. ten dodatek 500+ jeszcze nie istnieje.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

specjalnie to napisałam ty bierzesz na serio :D śmiać mi się chce z was :D:D:D:D:D:D

Gość_ppp
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
15 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę