a jak się to ma do zasiłku rodzinnego ?
Nie liczy się do zasiłku rodzinnego a wnioski już można wydrukować
Czyli nie trzeba bedzie rezygnowac z rodzinnego?
z jakiej strony można pobierać wydruki wniosków?
gdzie są wnioski do wydrukowania
Na stronie urzędu wojewódzkiego na stronach gmin
ten Ostrowiec to wiecznie opózniony zapłon ma ...wszedzie w kraju wydaja wnioski a tu od kwietnia ehhh
Nigdzie nie wydaja, można pobrać,wydrukować i wpisać odpowiedni urząd, opóźniony mieszkańcu ...
http://pikio.pl/nawet-milion-ukraincow-dostanie-500/ ci szybciej dostana niż Polacy.
chcieliście pisu to macie. Połakomiliście się na durne 500 zł. Za to macie kryzys trybunału konstytucyjnego, Duda jezdzi na narty zamiast rządzić, koleżanki Dudowej dostają prace jako ekspertki w kancelarii, w Tv i radio macie cenzurę gorszą niż za komuny. Wygląda na to, że Smoleń i Laskowik za komuny mogli bardziej żartować niż obecnie wolno. Za chwilę ludzie wyjdą zbrojnie na ulicę bo to prowadzi do wojny domowej. Stare babki mocherowe walczyć nie pójdą.
Ja chciałem rządów PIS'u, głosowałem na nich i jestem zadowolony z tego co robią gościu 16:33, a 500 zł na dziecko bardzo mi się przyda. Od poprzednich ekip nie dostałem nic, dlatego w następnych wyborach znowu na PIS będę głosował. Żadnej cenzury nie widzę bo jej nie ma. TVP wreszcie pokazuje prawdę bo do tej pory troszkę się z nią mijała. Wszystko idzie ku dobremu. Nie strasz więc, bo nikt się nie boi.
Wyborcy PO chyba nie maja zamiaru korzystac z tych pieniedzy?
Ale skorzystają :D Gdyby mieli honor, to by już dawno przestali płakać za odciętymi korytami. Po te pieniądze też rączki wyciągną, jako pierwsi
taaa pierwsi poleca...nie rozsmieszaj mnie myslalby kto ze Komorowski na nartach nie jezdził...haha