Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

500 zł na dziecko - czy są już jakieś wnioski w MOPS czy UM?

Ilość postów: 33 | Odsłon: 3371 | Najnowszy post
  • 500 zł na dziecko - czy są już jakieś wnioski w MOPS czy UM?

Czy juz ktos coś wie na temat 500 zl na dziecko. Czy sa juz jakieś wnioski i gdzie czy MOPS CZY UM? DZIEKI ZA ODP.

Gość_Ania
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 500 zł na dziecko - czy są już jakieś wnioski w MOPS czy UM?

Wnioski będą od kwietnia. Cierpliwości.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A skad wiesz ze od kwietnia???ja jak sie dowiadywałam to jeszcze nic w temacie a swoją drogą to troche dziwne ze instytucje jeszcze nic nie wiedzą a niby od kwietnia juz wnioski.I nie wiadomo czy UM czy MOPSY,GOPSY??

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 500 zł na drugie dziecko - czy są już jakieś wnioski w MOPS czy UM?

Kiedy będą wypłaty?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: 500 zł na dziecko - czy są już jakieś wnioski w MOPS czy UM?

Nie siej paniki,wnioski będą od kwietnia i przyjmować będą w MOPSie.Albo i jak zdążą drogą elektroniczną będą przyjmowane.Przecież wszystko wiadomo już,w necie piszą,w tv mówią.Nie panikuj tylko czekaj cierpliwie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

wczoraj dzwoniłam do mopsu i kazali dowiadywać sie pod koniec marca.

Gość_gosc gutwin
            Zgłoś
            Odpowiedz

tak naprawde to samorządy mało konkretów znają, system elektroniczny jeszcze nie działa , trwaja szkolenia.

tak to jest jak władza u samej góry robi coś na łapu capu a samorzad ma to wykonać i już, choc kasy nie ma, ludzi brak - trzeba zatrudnic itd.

Juz widmo obsuwy wypłaty, miłośnie nam panujący, zwalają na po i psl, zamiast na swoj brak kompetencji i przygotowanie zamiast ustawy zwykłego gniota.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Początki zawsze są trudne. Dobrze, że w ogóle coś robią dla ludzi bo przez ostatnie osiem lat nic takiego miejsca nie miało. Ja tam cierpliwie czekam i cieszę się z tego, że te pieniążki dostaniemy. Malkontentom nigdy się nie dogodzi.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

ciesz sie póki możesz, bo za rok, dwa będziesz płakac, gdy budżet państwa się rozwali, ale co tam nareszcie daja ....tylko jeszcze nie dali.

a tak poważnie to gratuluje myslenia obywatelskiego - obiecuja i daja kase to sa dobrzy a co z reszta kraju to nieważne. ważne, że kasą sypna .

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Wszędzie mówią że od kwietnia. Wystarczy trochę poczytać. Widocznie źle się dowiadywałaś.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Do 7.45 elokwentny,kompetentny medrco !!!Sam nie siej paniki i czekaj cierpliwie...bo tak naprawde guzik wiesz,to ze w necie mówia i niby w tv zasłyszane to zbyt sie nie sugeruj jak nie znasz konkretów.Ja pytam o konkrety jak nie wiesz nie zabieraj głosu.No ale wg ciebie wszystko juz wiadomo.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W nosie mam myslenie obywatelskie.............................................................i martwienie sie na zapas bo czy ktos sie o mnie martwi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

no nikt się o Ciebie nie martwi, dlatego zadłuża się gospodarkę, dadzą Ci niefrasobliwie 500 zł, potem oddasz, a razem z Tobą wszyscy inni. Dając Ci to 500 zł tez nie myślą o Tobie, myślą o sobie i swojej władzy, jaką im dałaś w zamian za 500 zł. Zobacz, do czego używają władzy - tylko posłuchaj wiadomości.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Dokladnie ciekawa jestem ile wyborców PO pojdzie po kaske...

Gość_Qqq
                Zgłoś
                Odpowiedz

Podobno mozna juz pobierac wnioski na 500 plus:)i składac od kwietnia:)a wiec ruszamy drogie Panie i Panowie:)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ps Nie pytaj się co ty zrobiłes dla kraju ale zapytaj się co Kraj zrobił dla Ciebie???

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

skąd takie info?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Wnioski od kwietnia bedzie można pobierac z Mopsu ,dzisiaj dzwoniłam i tak mnie Pan mnie poinformował.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę