tak glosno mowiono o 500 + dla emerytow,bedzie czy nie bedzie mial byc jakis dodatek w marcu.
Moim zdaniem to był zły dodatek, miał niby pomóc najuboższym emerytom ale z drugiej strony co ci emeryci robili, że mają takie niskie emerytury? dlaczego mamy dokładać extra dla co tu ukrywać nierobów?
No jaki mądry pracuś , pewnie siedzi za biurkiem i dłubie w nosie z nudów.
Wcześniej by dostać tą niską emeryturę trzeba było przepracować 10 lat jako kobieta lub 15 jako facet, co ci ludzie robili w PRL, że mają tak niskie emerytury? raczej problemów ze znalezieniem pracy nie mieli, wręcz ich do niej zmuszano.
Nie nie jestem urzędnikiem pracuje fizycznie w warunkach często trudnych i uciążliwych gdzie wielu by nie chciało pracować.
15;55 - posłuchaj gnojku - zasuwałam czterdzieści lat i każdego miesiąca z mojej pensji znaczące składki były przekazywane do ZUS - więc zamilknij, a od nierobów wyzywaj swoją matkę i ojca - miłego dnia
Ta i po 40 latach pracy masz 1000 zł emerytury, komu te kity wciskasz?
w którym momencie napisałam, że mam 1000 zł emerytury? - z czytaniem problem?
Skoro nie wiesz o co wchodzi to po c^^^ wkładasz palce między drzwi a futrynę? dodatek miał dotyczyć najniżej uposażonych emerytów a nie wszystkich a najniższe emerytury wcześniej były po takim właśnie stażu , obecnie podnieśli ilość przepracowanych lat.
Trochę więcej kultury może okażesz bohaterze? Ale jak ktoś w ten sposób odpowiada osobie starszej, to można go nazwać pospolitym gnojkiem, że nie powiem chamem. Na tym zakończyłam dyskusję.
Dopiero mnie uczyłaś czytać ze zrozumieniem a chyba sama masz duże braki w tym zakresie.
Tak właśnie robi w bolca emerytów pisowski rząd i król ZUS
Emeryci - trzymajcie się i pójdźcie na najbliższe wybory. Pozostając w domu dajecie szansę tej partii, która was okrada, na następną kadencję rządów i nabijania kieszeni pisiewiczom.
ciekawa jestem, czy ci, którzy kpią z emerytów i są dla nich pełni pogardy, też będą kpić ze swych rodziców, którzy kiedyś staną się emerytami