Może nie jest to żadna nowość ale takiego syfu w Polsce nie mieliśmy od Sasa (no może jeszcze wtedy jak Ruscy nas zdeptali) Link niżej.
W obliczu faktów to on se może... łysinę rozczochrać. :)
Jerzy Urban zapytany ,jak mu sie żyje pod rządami PO , stwierdził, że bardzo dobrze. Wszystko zależy od grubości portfela.
Każda partia ma coś na sumieniu a, że tyle afer PO ? no cóż długo rządzą i to się zwielokrotnia .
Myślę iż każdy wyborca partii Tuska zdaje sobie sprawę z błędów , niedociągnięć , niefrasobliwości , i z pewnością nie szczędzi słów krytyki pod ich adresem , w przeciwnym razie byłby niepoważnym człowiekiem .
No najwyraźniej sobie nie zdają skoro poparcie jest zbliżone do tego z wyborów....
nie tylko ta partia bije rekord w aferach,poprzednie partie zapoczątkowały kolesiostwo a ta partia teraz zbiera owoce,bo na początek to trzeba coś zasadzić i czekać czekać a potem się zbiera
501. Poziom idiotyzmu niektorych wzrosl o 500%
502. Pozwala sie publikowac w sieci kazdemu analfabecie
5000. Lipiec, a nie ma porzadnej powodzi, tylko marne trabki
itd.
Zapraszam do polemiki.
dałem przykład Urbana , jako niezwiązanego z partia rządzącą
Znajomy ulubiony tekst przez @ człowiek i jak zwykle ostatnio, brak rzeczowej polemiki.
Wiesz co to eutanazja? To chyba czas najwyższy, bo już główka nie pracuje. Polska polityka zagraniczna nie istnieje - jest skundlona do granic możliwości. W jakim grajdole siedzisz, że ci to pasuje? Jestem totalnie apolityczny, ale porządnie wkurzony. Jak można tak zarządzać krajem? Ludziom po 60-tce jest już wszystko jedno, bo i tak nic nie zmienią, a swojego zawsze kurczowo będą się trzymać.
Właśnie pismen zgłosił do usunięcia pierwszy post!!! Wątpię aby mógł to zrobić ktokolwiek inny.