Witam.Skladalam wniosek na początku września dokładnie 3 września decyzje dostałam 21 listopada za jaki okres powinni mi wyrównać pieniazki od września czy od października?
10.58, to prawdopodobnie weźmiesz od 1 października, bo wtedy zaczyna się nowy okres świadczeń 500+, ale sprawdź na decyzji dokładnie. Tam powinnaś mieć napisane od kiedy do kiedy masz przyznane świadczenie.
Czy ktoś jeszcze otrzymał decyzje i kiedy składane?
A co narobilo sie dzieci a teraz nie ma za co utrzymac I biegiem po social ? Moje miasto takie piekne...
Zazdrościsz gościu 12:13 ? Rozumiem, że Ty byś wspaniałomyślnie zrezygnował z tych pieniążków tak ? Rozbawiłeś mnie zazdrośniku.
Pracuje i mam 2 dzieci wiec stac mnie na ich utrzymanie;) a Ty gosciu z 12.13 nie tafiles ale wiesz nalezy sie na 2 dziecko to glupi by nie skorzystal;)
Szkoda , ze tak nie ujadają szczekacze jak menele spod sklepów dostają renty na rzekoma „chorobę” .... jakoś nikt nie narzeka , ze takie odpady dostają pieniądze, które przepijają
Odjelać się od mojej kasy,nie chcę paść cudzych bęcartów.!!!!!!
Una do roboty nie pojdzie bo ma male dziecko w domu....nie rozumiem? 10 latkowi trzeba zmieniac pieluche?
A kto broni tobie narobić sobie dzieci i brać 500 + ?
Rozumu i rozsądku u Ciebie brak 19:01. Zresztą, nie nadajesz się na rodzica więc lepiej że nie masz dzieci.
W dupe z taką koncepcją żerowania , na nic więcej was nie stać??? Ani rodzice ani patroci, tylko socjal a samopasy robią co chcą,w końcu na dotacje kasy zabraknie bo obce biznesy kasy nie dają,sztuka to przetrwać za swoje dochody!!!!