To nie zazdrość , tylko czysta postać rozsądnego rozdawnictwa dla dzieci , a nie spełnianie zachcianek rodziców wychowujących samopasy!!!!!!!!!!!
Pierdoły piszesz gościu świr. Wielu normalnym, porządnym rodzinom z dziećmi te pieniądze bardzo pomogły.
Przejadacie przyszłość dzieci i zarazem moje podatki !!!!!!!!!
Bardzo mądre stwierdzenie. Popieram. Małpie daje się kija a nie banana
Małpa jak potrzebuje potrafi sama znaleźć odpowiedni kij i go wykorzystać do zdobywania pokarmu nie oglądając się na innych
Po co tworzyć miejsca pracy, jak mamusia zwalnia się z pracy po to, żeby brać 500 na Dżejsikę lub Brajanka, a jak skończą 18 lat, rozpoczną prokreację i znowu wegetacja na socjalu. I tak dalej będzie lecieć, dopóki nie zabraknie naszych pieniędzy na sponsoring. Od zarabiania jest głowa, a nie ch.j.
09.27 dla czego obrabiasz mojej koleżance tyłek...Wiem ze chodzi o W.M
9.27 mocna jesteś tu na forum przedstaw się jak taka odważna jestes
22:40, a ile ty tych podatków płacisz, że tak wszystko utrzymujesz?
ewentualnie prokreacja miedzy waneską a alankiem zwiekszy populacje
Co ty masz z ta Prokreacja.....podoba ci się to słowo czy jak....,Co ty cierpisz od tej rodziny a przedewszystkim dzieci?????
13:30 dzieci lubię to jest nasza przyszłość. Tu nie chodzi o rodziny wielodzietne gdzie dzieciaki zaopiekowanie,wychowane
i wyedukowane. Jednak wzrasta patologia, gdzie dziecko staje się źródłem dochodu i jest przedmiotem.
Moze twoja przyszlosc a nie moja. Jak tak lubisz to adoptuj, ja nie mam zamiaru utrzymywac patolnii
Jest Dziewucha która obrabia tyłek moje koleżance...co boisz się przedstawić?