Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

500 ++++++++

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „500 ++++++++”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: 500 ++++++++

Jak każda

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Zazdrośnicy w akcji. Ha, ha, ha...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Już Ci wierzę gościu 18:29. Skoro mówi że jej zabiorą to znaczy że wie iż jej się po prostu nie należy. Nikomu bez powodu nie zabierają tych pieniędzy a pomoc jest naprawdę spora, wiele rodzin odżyło.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Ja chcę przedpłatę na plemniki.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_olza
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Zazdrośnicy nawet w wielki piątek zieją jadem.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Pierdoły piszesz gościu świr. Wielu normalnym, porządnym rodzinom z dziećmi te pieniądze bardzo pomogły.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Po co tworzyć miejsca pracy, jak mamusia zwalnia się z pracy po to, żeby brać 500 na Dżejsikę lub Brajanka, a jak skończą 18 lat, rozpoczną prokreację i znowu wegetacja na socjalu. I tak dalej będzie lecieć, dopóki nie zabraknie naszych pieniędzy na sponsoring. Od zarabiania jest głowa, a nie ch.j.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

ewentualnie prokreacja miedzy waneską a alankiem zwiekszy populacje

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Wprowadzić talony na artykuły dla dzieci i będzie OK!!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Jak kiepska prac i płaca to się zwalniają. Wcale się nie dziwię. Ktoś, kto dobrze zarabia na pewno się nie zwolni.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Po co wszędzie wklejasz te bzdury ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Zamiast podniesc najnizsza krajowa do nie wiem wymysle 3 czy 4 tys brutto. A ceny zeby zostaly produktow takie jakie sa. To dadza 500+ ludzie nie dosc ze sie zwalniaja z pracy a jak juz robia to tak jak u mnie w pracy w soboty nie chca chodzic bo im przekroczy dochod. I ten co robi ma wielkie g...., a ten co siedzi w domu zyje sobie przyzwoicie. Znam osoby co maja 3 dzieci 1500 wpada i kobieta sie zwolnila bo nie oplaca jej sie robic za najnizsza krajowa odliczyc dojazd do pracy jak 500 razy 3 i siedzi w domu. Mozecie to nazywac hejterzy zazdroscia itp jeb...mnie to. Bo takie panstwo ze juz mnie to wkurza ze robie i mam wielkie g.. i nic mi sie nie nalezy. Bo co mam sie zwolnic ja albo zona zeby dostac jakas pomoc od panstwa? A jakby podniesli najnizsza krajowa zamiast 500+ to tym ktorym sie chce pracowac by mieli wiecej a nie ladowac kase tym co cale zycie jada na kasie z panstwa socjalu itp teraz wymyslaja 300 na wyprawke do szkoly i co znowu dostana ci co dochod nie przekracza bo z robot sie pozwalniali? A ten co robi nie dostanie. Najlepiej narobic dzieci i sie zwolnic z pracy, chyba tak rozumie myslenie panstwa.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

20:37 nikt cię w robocie na siłę nie trzyma Zwolnij się a na twoje miejsce wezmą kogoś innego.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Tylko talony na produkty dla dziecka, i ograniczenie dochodowe to normalna pomoc,a nie kurewskie rozdawnictwo!!!!!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Jaś
W tym wątku znajdują się 13 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę