Zazdrośnicy w akcji. Ha, ha, ha...
Już Ci wierzę gościu 18:29. Skoro mówi że jej zabiorą to znaczy że wie iż jej się po prostu nie należy. Nikomu bez powodu nie zabierają tych pieniędzy a pomoc jest naprawdę spora, wiele rodzin odżyło.
Ja chcę przedpłatę na plemniki.
Zazdrośnicy nawet w wielki piątek zieją jadem.
Pierdoły piszesz gościu świr. Wielu normalnym, porządnym rodzinom z dziećmi te pieniądze bardzo pomogły.
Po co tworzyć miejsca pracy, jak mamusia zwalnia się z pracy po to, żeby brać 500 na Dżejsikę lub Brajanka, a jak skończą 18 lat, rozpoczną prokreację i znowu wegetacja na socjalu. I tak dalej będzie lecieć, dopóki nie zabraknie naszych pieniędzy na sponsoring. Od zarabiania jest głowa, a nie ch.j.
ewentualnie prokreacja miedzy waneską a alankiem zwiekszy populacje
Wprowadzić talony na artykuły dla dzieci i będzie OK!!!!
Jak kiepska prac i płaca to się zwalniają. Wcale się nie dziwię. Ktoś, kto dobrze zarabia na pewno się nie zwolni.
Po co wszędzie wklejasz te bzdury ?
Zamiast podniesc najnizsza krajowa do nie wiem wymysle 3 czy 4 tys brutto. A ceny zeby zostaly produktow takie jakie sa. To dadza 500+ ludzie nie dosc ze sie zwalniaja z pracy a jak juz robia to tak jak u mnie w pracy w soboty nie chca chodzic bo im przekroczy dochod. I ten co robi ma wielkie g...., a ten co siedzi w domu zyje sobie przyzwoicie. Znam osoby co maja 3 dzieci 1500 wpada i kobieta sie zwolnila bo nie oplaca jej sie robic za najnizsza krajowa odliczyc dojazd do pracy jak 500 razy 3 i siedzi w domu. Mozecie to nazywac hejterzy zazdroscia itp jeb...mnie to. Bo takie panstwo ze juz mnie to wkurza ze robie i mam wielkie g.. i nic mi sie nie nalezy. Bo co mam sie zwolnic ja albo zona zeby dostac jakas pomoc od panstwa? A jakby podniesli najnizsza krajowa zamiast 500+ to tym ktorym sie chce pracowac by mieli wiecej a nie ladowac kase tym co cale zycie jada na kasie z panstwa socjalu itp teraz wymyslaja 300 na wyprawke do szkoly i co znowu dostana ci co dochod nie przekracza bo z robot sie pozwalniali? A ten co robi nie dostanie. Najlepiej narobic dzieci i sie zwolnic z pracy, chyba tak rozumie myslenie panstwa.
20:37 nikt cię w robocie na siłę nie trzyma Zwolnij się a na twoje miejsce wezmą kogoś innego.
Tylko talony na produkty dla dziecka, i ograniczenie dochodowe to normalna pomoc,a nie kurewskie rozdawnictwo!!!!!!