Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

„50 twarzy Greya” - kto chce iść do kina?

Ilość postów: 53 | Odsłon: 5616 | Najnowszy post
  • „50 twarzy Greya” - kto chce iść do kina?

szukam kogoś kto tak jak ja chce iśc na 50 twarzy Greya i nie ma z kim :)

Gość_ona
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: „50 twarzy Greya” - kto chce iść do kina?

zajety :)

Gość_damian
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: „50 twarzy Greya” - kto chce iść do kina?

juz nie moge czytac o tych 50TG....

Gość_dosyc
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Poprzedni post został zablokowany nie wiem czemu...Pytanie kiedy chcesz isc i ile masz lat?

Gość_Gość#1
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

nadal aktualne?

Gość_Michal
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Nie warto iść na ten film.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dlaczego?

Właśnie , jakie wrażenia macie po obejrzeniu filmu?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Też słyszałam ze nie warto isć na ten film, a jednak pójdę.Sama muszę się przekonac czy było warto , czy nie. Chociaż z doswiadczenia wiem ze zazwyczaj ksiązka i film , to dwie rózne sprawy. Ale chce zobaczyć gre aktorów i ile z ksiązki zostało przeniesione na ekran. Wrazeniami podzielę sie wieczorem w niedzielę. :)Jak nie zapomnę :)

zenka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja pierniczę. Ale rozczarowanie. No nie bardzo ten filmek niestety. Im głośniej trąbią o filmie tym gorszy film mam wrażenie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

moze inaczej. Im bardziej komercyjny jest film i przynosi zyski to tym bardziej po nim się jezdzi i krytykuje.

Gość_obiektywanie
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Książka była kiepska więc film raczej też nie będzie dobry, takie to moje zdanie. Nie wiem czym tu się zachwycać? Ktoś, kto czyta dużo literatury dobrze wie, że 50 twarzy Greya to marna lektura.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

ja i moi znajomi bojkotujemy ten film ze względu na poniżenie kobiet, traktowanie ich jak niewolnice spełniające chore fantazje pana i władcy!!!!! a ponadto nienaturalne i nienormalne traktowanie ludzkich uczuć i miłości , wynaturzenia związku kobiety i mężczyzny, a najgorsze jest to że młodzi ludzie mogą zrozumieć że na tym polega miłość kobiety i mężczyzny -TO CHORY PRZYKŁAD!!!! czy takich wzorów chcemy z zachodu? takiego modelu związku, małżeństwa , to ma być fundamentem rodziny?? NIE IDZIEMY!

a gdzie obrońcy praw kobiet , rodziny ?????!!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

heh,jeden rozsądny post w tym temacie:)

Gość_Gość#1
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

absolutnie nie wolno na ten chłam iść! gdzie godność kobiet, gdzie wartości takie jak szacunek i miłość? to promowanie chorych zachowań!!! gdzie instytucje walczące z przemocą wobec kobiet,dbające o dobro rodziny????

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ale takie zachowania bywają akceptowalne przez obie strony. Jeśli jest na to obopólna zgoda to czemu nie? Kwestia uzgodnienia i dogadania.

Widzę, ze niektorzy mają więcej tolerancji do pijaka, który znęca się nad rodzina i bije po pysku małżonkę, która chodzi w zimę w okularach słonecznych, bo macie na to zgodę biskupów.

W chwili gdy kobieta wyraża zgodę na związanie jej rąk krawatem, posmyranie piórkiem pawim i zasłonięcie oczu, to już jest beeeee. Czasami warto poeksperymentować, aby zobaczyć jak działa reszta naszych zmysłów, jaka jest nasza cielesność.

Gosciu z 2107, porozmawiaj o godności, wartosci i szacunku do kobiety z Afgankami, arabkami......zobaczysz co to znaczy ponizanie i przemoc.

Gość_obiektywanie
                Zgłoś
                Odpowiedz

12:34 zgadzam się! Sama mam sporo takich eksperymentów za sobą i wiem,że to fajne dla obu stron. Jak ktoś lubi seks po ciemku i pod kołdrą, to nie zrozumie innych, szokujących dla nich, zabaw erotycznych.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

a skąd wiesz jak jest skoro nie byłeś? Rozumiem, ze książki nie zbojkotowałeś/laś i kupiłaś.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kazdy słyszał,ze iść nie warto a w kinie ludzi jak 25 lat temu na ''Wirującym sexie''. Pozajmowane wszystkie parkingi, ludzie stali przed kinem jak za dawnych dobrych czasów. Przedział wiekowy różny, matki, córki ojcowie i synowie. Film ujdzie, gorsze produkcje oglądałam za większe pieniądze.

Zauważyłam,ze na sali większość facetów, którzy najpierw udawali znudzonych i żenua i w ogóle po co przyszli a potem po seansie z wypiekami na twarzy, rozbiegany wzrok.

Refleksja nr. 2-ludzie nie wymarli w Ostrowcu, trzeba im tylko dać powód do tego aby odeszli od komputerów i telewizorów, gdyby było więcej nowości w kinach, jakieś koncerty kameralne, wystawy to ludzie by chodzili. Dziś pierwszy raz od niepamiętnych czasów widziałam tyle ludzi na Aleii. Wszystkie okoliczne knajpki pozajmowane, szpilki nie wcisniesz...

Gość_obiektywnie.
                Zgłoś
                Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę