Witam. Drodzy Forumowicze doradźcie mi, w jaki sposób mogłabym zorganizować mamie 50-te urodziny. Jaki prezent wybrać? Będę bardzo wdzięczna za poważne rady. Pozdrawiam:)
moze kosmetyki lub bizuterię zalezy co mama twoja lubi
Ja na 60-tkę Taty kupiłam ramkę cyfrową. Wgrał sobie rodzinne zdjęcia i cieszył się jak dziecko:D
Możesz zamówić piękny kosz kwiatów ( Na iłżeckiej w Carrefurze takie robią), upiec tort...
Jeśli chodzi o inne prezenty...może coś z biżuterii? Moją Mamę zawsze cieszy taki prezent;-)
Kup porządne perfumy . Sama na taką okazję dostałam od syna i byłam przeszczęśliwa. Sama bym ich nie kupiła ,szkoda by mi było wydać tyle pieniędzy.
JA BYM KUPIŁA KOSZ KWIATÓW - ALBO PIĘKNEGO STORCZYKA ŁADNIE UDEKOROWANEGO.JEŚLI ROBISZ PRZYJECIE RODZINNE TO MIŁYM AKCENTEM BĘDZIE UWIECZNIENIE IMPREZY FAJNYMI ZDJĘCIAMI RODZINNYMI (FOTOGRAF).U MNIE W RODZINIE WŁAŚNIE TAK ZROBILIŚMY DLA CIOCI I BYŁA WNIEBOWZIĘTA.
MOGĘ WYSŁAĆ NA MAILA ZDJĘCIA Z IMPREZY U MNIE W RODZINIE I POLECIĆ FAJNEGO FOTOGRAFA.TAKA PAMIĄTKA W POSTACI ZDJĘĆ TO NAJLEPSZY PREZENT DLA OSÓB W TYM WIEKU.
50 mojej koleżanki :) kupiłam 500 baloników kolorowych i nadmuchaliśmy je, lezały wszędzie,l gdzie popadnie, były sliczne:) na ścianach napisy powieszone, wydrukowant, każdy napisał cos od siebie, czego Jej życzmy. A w prezencie - kazdy kupił książkę ta, ktlora kocha najbardziej i w niej napisał specjalną dedykację. Myśle, że to i szczere wyrazy sympatii, miłosci, wystarczy. Przeciez nie po to żyjemy.
Kwestia tego jaka kobieta, nasza mama by się ucieszyła - http://prezentmarzen.com/jazda-ferrari/ Ale jeśli to klasyczna laska to może zainwestujcie w jakieś spa?
Jak bym była solenizantką to na pewno byłabym zadowolona z zabiegów kosmetycznych i małego bukiecika kwiatków polnych.
50-cio latki są sentymentalne!!!!
Obawiam się, że mama, której dotyczy wątek w tym roku obchodzi już 53-cie urodziny :)
Wybierzcie się razem do Bunkier SPA na Iłżeckiej. Zorganizuj szampana i czekoladki (dziewczyny pomogą) i pogadajcie sobie od serca w atmosferze relaksu w jaskini solnej po zabiegach.
taaak, właśnie zauważyłem, że ktoś czas cofnął o 3 lata :)
Ale 53 urodziny też ważne.
50 czy 53,wszystko jedno byle dobrze je uczcic,nie czepiajcie sie wieku,ona tez kiedys miala 18,a wy bedziecie kiedys miec 50,nawet nie zauwazycie kiedy.
fajnie by bylo zaprosic do restauracji lub zorganizowac w domu,mamy kolezanki i zrobic jej niespodzianke.