Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: 50-latkowie stanu wolnego, spotkajmy się!

to zapraszam jutro na wieczorek taneczno zapoznawczy

Edi31
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W środku tygodnia , to nie za bardzo.Do pracy trzeba rano wstać. A i po pracy człowiek tak zmęczony , że na rozrywki już sił nie starcza. Zazdroszczę wam ,że macie chęci na zabawę. Ja mam 40+ i nic mi sie nie chce po pracy. A w dzień wolny to siedzę w domu i odpoczywam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To blad, ja tez jestem 40+ i nadal mi sie chce, nie chodzi przeciez o pijanstwo w srodku tygodnia tylko zabawe a noz widelec moj pomysl okaze sie trafionym...

Edi31
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 97

Odp.: 50-latkowie stanu wolnego, spotkajmy się!

A co, masz zamiar żyć tylko pracą? Gdy cokolwiek się stanie-praca nie przyjdzie tobie z pomocą, ale przyjaciel-tak. Kiedy chcesz poczuć się szczęśliwą,gdyż nie teraz? Pamiętaj-czas ucieka, a ty kiedyś będziesz bardzo żałować tego. Trzeba po-prostu obudzić się i uświadomić sobie sens życia,czym jest czas i czasem przybliżyć do siebie ostatnią chwilę życia i odczuć ją. Potem zadać sobie pytanie-Czego żałuję,że nie zrobiłam? Uświadom tu i teraz i zdąż to zrobić, by tego nie żałować. A ponad to coś nienaturalnego dzieje się w twojej pracy, skoro jesteś taka wykończona,przecież trzeba mieć sposób, by praca stała się przyjemnością. Wyobraź sobie na chwilę, że nie masz pracy. Odczuj tą sytuację. A teraz pomyśl, jakie masz szczęście, że masz tą pracę,więc pozwól, by ona przestała Cię wykańczać i dołącz do nas,a wtedy i praca będzie przyjemniejsza. Właśnie tego tobie potrzeba, tylko ty jeszcze o tym nie wiesz. Pozdrawiam i myślę, że będę miała okazję poznać ciebie już wkrótce.

dzelena
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z 15.46,a ile was było i o której godzinie? Ja byłam na 17, bo ktoś chciał też przyjść o 17,ale nikogo nie było.Pogadałam z właścicielem i poszłam do domu.A drugi raz na 19 nie chciałam iść,bo zwątpiłam w ludzką szczerość. Pozdrawiam. Kiedy następny raz-na pewno będę.

dzelena
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 98

Odp.: 50-latkowie stanu wolnego, spotkajmy się!

Dobrze,że macie pracę.Ja od trzech lat szukam bez skutku.W wieku 50+ nie chcą nawet rozmawiać.Nie ważne doświadczenie,dyspozycyjność.Wiek powala na kolana.Choć nie chcesz ,stajesz się kiepem w średnim wieku(takie określenie słyszałam od pracodawcy)

Gość_Iwona
      Zgłoś
      Odpowiedz

Witam 50-latków stanu wolnego, cisza taka na forum, ostatki się zrobiły i nic nie słychać. Jakoś tak straciliście zapał po poprzednim spotkaniu, może by tak poszaleć troszkę? Co wy na to?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Totalna cisza ogarnęła ten wątek,to prawda.Być może zapał wróci?Ostatki,szaleństwo,troszkę chęci i być może w końcu uda się coś zrobić-nic w tym złego poznawać nowych ludzi i świetnie się bawić? Gdy nie spróbujemy -nie dowiemy się,jak może być fajnie. Decydować się i zgłaszać.

POZDRAWIAM

dzelena
          Zgłoś
          Odpowiedz

A może w najbliższą sobotę znam nową fajną knajpkę bardzo przyjazną za małym Tesko. Niech tym razem się uda i nie będzie,jak poprzednio. W sumie już mam trzy osoby i ja czwarta.A kto chcę być piąty?Może bawiąc się w ten sposób będziemy mogły przypuszczać ile może być chętnych. Ok?

dzelena
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z powrotem wracamy z wieczorkami od środy 26.06.2013 godz.19.,serdecznie zapraszam do Baru"W bramie"

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

szkoda że pracuje ale do 17, tam to niedaleko mam

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

dlaczego akurat od srody? nie lepiej na weekendach? gdzie ten bar jest?

Gość_mik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W weekendy tez gramy w piątki i soboty od 20(wstęp symboliczne 2zl) a w niedziele od 19,bar to dawny Oskar na ul.Polnej

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę