Do Pani 50+ >czy tą miłą i b.atrakcyjną Panią w okularkach i krótkich włosach która doszła i nie wchodząc zawróciła a potem szła przez wiadukt to byłaś TY ? - wejście do tego lokalu jest w innym m-cu ? A szkoda że zrezygnowała Pani ?
Ale nie jestem w okularkach,co do miłej i bardzo atrakcyjnej-zgadzam się(pół żartem,pół serio) i że po drodze przy okazji rozkleiła ulotki i mój numer telefonu też trafny---niezły z pana 52- detektyw. Gratuluje uwagi i spostrzegawczości,a ja mam nie 50,( lecz zaokrągliłam)-48.
Dzięki za tego niezłego detektywa ?
dzisiaj wysłałem do Pani sms-a z zaproszeniem na spólną kawkę ?
sądzę że jest szansa na fajną znajomość dzięki temu forum ?
sądzę że to moje zaproszenie zostanie rozpatrzone pozytywnie
Droga Ewo !!!!!!
myślę że przyjdziasz?
daj jakiś znak :)
ja będę pewno.
Oczywiście,że będę.
Przecież taka wspaniała impreza się szykuje.
Pozdrawiam wszystkich samotnych 50 latków.
Okej, kawa rozpuszczalna,by nie zostawiła po sobie śladu,a zaproszenie rozpatrzone pozytywnie.
Pozdrawiam
Super bardzo mi sie podoba abyscie w kwiecie wieku bawili się i spotykali i super milo spędzali czas:) naprawde idealną inicjatywe macie:)) trzeba korzystac z życia i nie martwcie sie bo w tej piździwulce ostrowcu kazdy najchetniej kazdym jest zainteresowany tylko nie sobą.. tak trzymać kochanii :) Jak tu pewna Pani bardzo mądrze na poczatku wątku napisala .. rownież i mi podniosła Pani ducha.. jestem tego samego zdania. ktos cos moze powiedziec zlego czy dobrego ale nie zadecyduje za Ciebie takie moje zdanie. zeby byc szczesliwym i wolnym trzeba samemu myslec i podejmowac decyzje słyszne bądź nie ale SWOJE, i nie przejmować sie opiniami i obgadywaniem - widocznie skoro ktos sie Tbą tak BARDZO interesuje znaczy ze masz fascynujące życie.. i o to chodzi ludzie to ludzie ... Serdecznie Wam gratuluje inicjatywy życze sukcesów i milych doznań oraz przyjazni i milosci :) oraz nastepnego milutkiego spotkania pozdrawiam ;D
Hej 50-latkowie czy jutro ktoś się wybiera na to spotkanie? Tak było szumnie i nagle kompletna cisza. Czyżby zapał się skończył na planach? Siedzimy na kompach czy ryzykujemy i wychodzimy?
Oczywiście,że wychodzimy i świetnie się
bawimy.Do zobaczenia jutro.......
Pozdrowienia
Jasne, że wychodzimy,bawimy się,poznajemy,rozszerzamy grono znajomych-nie ma co siedzieć na tyłkach i narzekać-trzeba żyć i cieszyć z życia.
SPOTKANIE-REGASA 19.00 DO ZOBACZENIA!!!
KOCHANI 50-LATKOWIE TO JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIECH NAS BĘDZIE JAK NAJWIĘCEJ!!!!!!!!
SPOTYKAMY SIĘ!!!!!!!
DO ZOBACZENIA JUTRO!!!!!!!!!!
LOKAL JEST NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE CZYNNY W SOBOTĘ I NICI ZE SPOTKANIA
Gościu z 19:04 wiesz, że zamknięte czy ściemniasz, siejesz zamęt i zniechęcasz chcących poszaleć przy dźwiękach muzyki.
Dogadajmy się co do godziny bo było umówione na 17 a teraz przewija się 19. Konkretnie proszę żeby nie wyszło jak w tamtą sobotę.
TAK FAJNIE BYŁO
TYLKO NAS MAŁO BYŁO