tutaj koleżanka 16:24 widzę o męża zazdrosna ze HO HO chyba powinienem w końcu zostać psychologiem, niemwiem skąd się to u mnie bieże z drugiej strony nie wiem ludzie po przejściach jeszcze kogoś szukają, jeszcze komuś chcą uwieżyć.. dziwne.. przecież ludzie to jak świnie (nie obrażając świń)
TY i psychologia? Człowieku, ty posłuchaj swoich myśli i słów-ty powinien(na) sama skorzystać z wizyty i to natychmiast.
moi drodzy nie wykrzykujcie na siebie -to nie ten wątek. Komu się to nie podoba poprostu niech nie pisze.
DAJCIE PRZYKŁAD MŁODYM
Głowa do góry ,uśmiech na buzi :)
i do REGASY :) :) :)
Ty jakiś dziwny jesteś??
fajnie że ktoś wreszczcie wymyślił takie spotkanie w naszym wieku,
PRZYJDĘ
to w końcu kiedy ?
bo dwie daty przewijają się na tym forum
5.01
12.01
a może te dwie są aktualne ?
Już zostawmy ten 12.01. jest ok. Widzę, że już niektórzy nie mogą się doczekać. A to miłe.
oczywiście ze nie mogę się doczekaćdo 12.01
czy to cos złego ?raczej nie .
przynajmniej zajmę się czymś innym niż siedzeniem na kompie.
a może są tacy co przyjdą jutro ?
jestem zaangażowany w ten b.miły z inicjatywą b.miłych osób wątek a mój pracodawca wysyła mnie 10 stycznia na reklamację i nie będę 12 ???
a może będzie jutro ta miła Pani co zainicjowała ten wątek ?
Dziękuję za <miłą Panią> jutro też mogę tam być, no cóż kto tak bardzo chcę-może przyjść 05.01-czyli- jutro,a ja tam będę. Jak najbardziej. pozdrawiam. 5.01.godzina może 17.00. Co wy na to?
Kto chce kupić dobry miodek mam do sprzedania ;-)
wiadomość dla wszystkich chętnych na spotkanie, dzwoniłam do tej regasy i 05.01. odpada. Salę maja zajętą na jakąś imprezę. Ale graja 12.
super
będę i ja o 17-tej
WY WSZYSCY na tym wątku jak ten pies co dużo szczeka to nie gryzie !!! wielkie plany co do spotkań - a tu nikt nie przyszedł ? byłem tylko JA ?
szkoda , w następną sobotę nawet nie ma sensu przychodzić ? jeśli KTOŚ był serio zainteresowany to przyszedł by i dzisiaj !
SIEDZCIE W DOMU I NARZEKAJCIE ŻE JESTEŚCIE SAMI ?????????????
Gościu_52 wierzę, że tak nie myślisz więc spróbuj jeszcze raz w przyszłą sobotę a ja tam będę i mam nadzieję, że wiele więcej osób. Był termin na 12.01. więc pewnie każdy zrobił sobie jakieś plany podobnie jak ja. Nie było więc potrzeby zmian ale poczekajmy zobaczymy co będzie za tydzień. Mam nadzieję, że przynajmniej dwoje nas będzie licząc Ciebie i mnie. Pozdrawiam
Takie zimno, komu sie chce chodzić , lepiej przed kompem posiedzieć w ciepełku, a że samotnie , to to też ma dobre strony
Hej,gościu 52 -ja też tam dziś byłam, ale ciebie nie widziałam, a restauracja była zamknięta. Spotkamy się 12.01.2013 o 19.00? Ludzie, ale miejcie sumienie i przyjdzcię
A co z tą REGASą, chyba jest nieczynna