sądzę że przyjdziemy wszyscy którzy biorą udział w tym wątku !
piszemy o wszystkim tylko nie o terminie ? jeszcze ok. 2 dni i ten wątek zaginie na tym forum jak wiele innych ciekawych i skończy się cały zapał kilku osób aktywnie tutaj uczestniczących - a szkoda ?
doprowadziłem do ustalenia m-ca ( CKU,POD PAROWOZEM na kolejowej )
to może w piątek 4 stycznia o 17 w CKU ? (co prawda nigdy tam nie byłem ale myślę że dobre m-ce )
szkoda że na tym forum nie można dodać w załączniku np.nr.tel. zastrzeżonego tylko dla konkretnego odbiorcy ?
a było by fajnie ?
spoko..wątek będziemy podtrzymywać długo..W Regasie czyli CKU grają w soboty.Czwarty styczeń to za wcześnie propozycja ,,,12 styczeń
Jasne, że tak. Ważne, że chcesz poznawać innych ludzi i dobrze się bawić,
Hej, kochani ,życzę WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU i spotkajmy się uśmiechnięci i szczęśliwi na to spotkanie. KOCHAM WAS!!!
CKU-!!! 12 styczeń. SUPER>!!!
a 60-latka przyjmiecie ?:)
Życzę tylko zdrowia i nic więcej reszta przyjdzie sama :)))
No i może do zobaczenia :)
Świetny pomysł. Myślę, że wiele osób nie uczestniczących w tym wątku też chętnie weźmie udział w takim spotkaniu. Pozdrawiam wszystkich aktywnych.
ZAPRASZAM ZAPRASZAM ,,widzę że jest nas troszke .
Dajcie znać znajomym waszym im nas więcej tym lepiej sala w Regasie naprawdę duża .
WSZYSTKIM SAMOTNYM
SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU
A pary też mogą się przyłączyć .? Tylko się ruszać bo jak tak długo będziecie pisać to i 2014WAS zastanie przed kompem.Pozdrowionka najlepszego w Nowym Roku2013.
DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH 12 styczen 2013 bar REGASA godz 19
ZAPRASZAMY
oczywiście że pary też mogą. to jest herbatka rozmowy wymiana doświadczeń itd. a że muzyka też jest to dla przyjemniejszego klimatu.pozdrawiam małżeństwa
Chyba ci ostatni zapomnieli tytuł wątku , chodziło o samotnych którzy szukają drogiej połowy . I co będzie ? Odbijanie żon facetom ? A jak chcą pary to niech sobie zrobią osobne spotkanie , nikt im nie broni , takie jest moje zdanie .
Spokojnie, będzie dobrze to restauracja i może przyśc każdy. Jest dużo wolnych pań i panów damy radę dla wszystkich wystarczy;)
Ja przyjdę z koleżanką a ty weż kolege :)
DO ZO BA CZE NIA
małżeństwa to niech sobie sami zorganizują spotkanko ?
tak nas krytykowali ? a teraz co ?
są inne wolne terminy a forum dostępne dla wszystkich ?
----------po co czekać do 12 ???
a może 5 stycznia ?-sądzę że szkoda czekać jeszcze 10 dni -a jak będzie fajnie to 12 zawsze możemy ponownie się spotkać ?