Po co ta Pani zaczyna wątki i prowokuje do pisania ??????
dla samych swoich
Nie zaprosili . . .
Oj tak. Wiele by można było napisać o okresie od 2015r. do marca 2018r. Działy się ciekawe rzeczy. Może na 55 lecie DPS ktoś to opisze, wsadzi w kapsułę i posadzi dąb. Tylko żeby drzewo nie uschło wiedząc pod czym rośnie.
a dlaczego są usuwane niektóre komentarze ???
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/co-sie-dzieje-w-dps-na-grabowieckiej/
Słyszałem co nie co, podobno pani z bogatą historią chorób na tle psychicznym (obciążenie genetyczne) nie mogła poradzić sobie, że odwołano Cezarego Słowika i umilała życie dyrektorce. Sięgała po różne sposoby aż wpadła na genialny w swej prostocie plan - pisanie anonimów. No i wreszcie się udało. Zbigniew Duda wprost zrozumiał o co chodzi.
A komu szkodzi ta Pani, bo nie rozumiem?
Dyrektorka też walczy w sądzie. Także kolejna przegrana Panie Starosto?
Jak otwierałam ten wątek sądziłam że będzie o wrażeniach z uroczystości,o rozwoju placówki,udziale mieszkańców a tu znowu to samo.
Duda lubi zmiany, co widać po polityce kadrowej w podległych starostwu jednostkach... To kto wie, kto wie... Kto bogatemu zabroni?
Może Ich ta placówka (poza przegranymi sprawami w sądach) doprowadzi do niebytu samorządowego?
Dlaczego ? Tak bardzo im się ta placówka podoba ??? Czy jest jakiś inny powód ???
a takie uroczystości raczej zaprasza się wcześniejszych dyrektorów.Tylko starosta dwóch odwołał więc jakoś głupio by to wyglądało.Z jednym przegrał sprawę w sądzie a drugiej dyrektorce cisza.
Kto nie z Mieciem, tego zmieciem?
Zmiany będą. Ciekawe są propozycje.