Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

5 tys kary za psa bez smyczy.

Ilość postów: 78 | Odsłon: 4039 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: 5 tys kary za psa bez smyczy.

Te kary dotyczą groźnych ras.

Gość_?
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: 5 tys kary za psa bez smyczy.

Gdzie jest napisane, że dotyczą jakiejkolwiek rasy?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A kiedy wejdą przepisy żeby trzymać głupia babę w kagancu wstrętne plotkary ,starych pięrdzacych emerytów i rozwrzeszczane bachory na placu zabaw też powinny obowiązywać te przepisy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Hahaha, zapomnij

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To tak jak by karać każdego palacza który idąc chodnikiem pali papierosa i strzepuje go gdzie popadnie śmiech

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

O tak!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Potrzebny jest jeszcze podatek za oddychanie by zostało tlenu dla tych którzy wymyślają takie bzdury

Gość_Sao
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

gosciu18.21 jesli jest,, głupia baba''to trzeba współczuc bo to człowiek chory!a nie zakładać -kaganiec-emeryci nie jednemu młodemu z rodziny pomagają jeszcze nie tylko finansowo, ale jesli chodzi o BACHORÓW to już przesadziłes maksymalnie Jesli ty tak myslisz o dzieciach które też mają swoje prawa to jestes NICZYM!!!!!tak może mysleć tylko taki debil jak ty!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Nie podniecajcie sie tak ...

Żeby nie okazało się, że na podstawie nowego prawa będzie można surowo ukarać przysłowiową staruszkę z ukochanym pieskiem, a jak spotkacie w parku pijanego młodziana z niebezpiecznym psem i zadzwonicie po policję, to odeślą was do straży miejskiej, a jak straż pojawia się po 2 godzinach, to stwierdzą, że problemu nie ma, bo młodzian już się oddalił i nie wiadomo gdzie jest.

Tak to teraz często działa. Jak nowe prawo miałoby to zmienić ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

I bardzo dobrze niech karzą i za te gówna na chodnikach i trawnikach też!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 5 tys kary

Jak karać to i ptaszki robiące z drzew to jak by nie patrzeć guano bardziej szkodliwe niż psie czy kocie po drugie jak przysłowiowy p. Nowak zrobi siusiu pot drzewem też należało by go ukarać czy osobę rzucającą niedopałki gdzie popadnie czy puste pudełka po papierosach że nie wspomnę o butelkach po piersiówkach szok. Wprowadzać kary można ale stosować je to dalszy temat. Może jak by tak każdy palacz który idąc chodnikiem paląc obok niepalącej osoby został ukarany grzywną nauczył by się palic poza osobami trzecimi....

Gość_k
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Jak temat psów to wielkie halo i krzykaczy pełno a czemu nie przeszkadza to, że ludzie śmiecą i nie sprzątają po sobie? Przeszkadza ci kupa psia na trawniku a nie przeszkadzają porozwalane kości z obiadów? Widzicie wybiórczo tylko? Swoją drogą mniej już psich min na trawnikach, ludzie sprzątają i to w większości (zauważam) kobiety. Facet jak idzie z psem i ten narżnie, to facet zazwyczaj udaje, że ta kupa jest niewidzialna :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Według mnie za duża kara, ale pomysł bardzo dobry. Nie można spokojnie pospacerować po lesie czy parku bo biegają wielkie psy bez kagańców i smyczy. Jak leci do mnie taki pies to wcale nie uspokaja mnie jak właściciel z daleka krzyczy „proszę się nie bać, nie gryzie”. Ja to wprowadziłbym zakaz trzymania dużych psów w blokach. Po pierwsze się męczą, po drugie są agresywne bo nie maja gdzie się wybiegać.

Gość_Typowy Romantyk
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja przeciwko pieskom nic nie mam ,ale prawda jest taka że pilnujcie swoje zwierzaki .

Przechodzilam z dzieckiem chodnikiem obok pań zajętych rozmową jedna Pani trzymała psa na smyczy i znienacka pies usiłował doskoczyc do syna .pani w porę zareagowala.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Według mnie za duża kara, ale pomysł bardzo dobry. Nie można spokojnie pospacerować po lesie czy parku bo biegają wielkie psy bez kagańców i smyczy. Jak leci do mnie taki pies to wcale nie uspokaja mnie jak właściciel z daleka krzyczy „proszę się nie bać, nie gryzie”. Ja to wprowadziłbym zakaz trzymania dużych psów w blokach. Po pierwsze się męczą, po drugie są agresywne bo nie maja gdzie się wybiegać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Psy jak psy, ale widząc, co wyprawiają wszelkiej maści brajanki, powinien na maDkach ciążyć obowiązek wyprowadzania swoich dzieciorów na smyczy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Moim zdaniem bardzo dobra kara.

Pamiętam jak jakiś czas temu jechałem motocyklem, a biegający beztrosko piesek pewnych Państwa wbiegł mi prosto pod koła.

Udało mi się wyhamować, ale zamiast przepraszam od właścicieli, usłyszałem tylko darcie mordy żebym uważał i że to moja wina.

Znam tą rodzinę i szczerze mówiąc nie spodziewałbym się po nich kultury, dlatego olałem sprawę i pojechałem dalej.

Pozdrawiam handlujących na bazarku ;-)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -