Od lutego 2016 roku podkomisja smoleńska, która bada przyczyny katastrofy z 10 kwietnia 2010 roku, wydała 5 milionów 900 tysięcy złotych. Informację taką przekazał członkom sejmowej komisji obrony narodowej Antoni Macierewicz, szef podkomisji smoleńskiej.
Już nawet pis nie chce słuchać tych dyrdymałów. Macior powinien oddać te pieniądze.
TVP INFO nawet nie przeprowadziła transmisji toć to szok Maciar poniźony
nie ma miejsc w psychuszce?
No niestety szkoda czasu i pieniędzy na te pierdoły. Nawet PiS-owcy już w to nie wierzą. Szkoda tylko, że to nas tyle kosztuje. Antoni będzie przedłużał działanie swojej komisji i wymyślał nowe teorie, bo to dla nich kasa i paliwo polityczne. Tylko to się liczy.
Jakieś 2-2,5 roku temu, na tym forum pisałem (w wolnej chwili odszukam), że podkomisja działać będzie do następnych wyborów, a jej wynik zostanie ogłoszony w zależności od sytuacji politycznej i poparcia. To taka gra. Współczuję tylko tym rodzinom ofiar, które nie są zamieszane w te gierki.
Pierdoły opowiadają od kilku lat a i tak całe mnóstwo ludzisków w nie wierzy.
A wiecie chyba kto to powiedział " kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą". Widocznie propagandziści PiS-u wzięli przykład z klasyka propagandy. A kto to był to łatwo sprawdzić.
A ty jakiej partii propagandzistą jesteś?
Nie jestem propagandzistą żadnej partii i do żadnej nie należę. Piętnowałem głupoty poprzedniej władzy jak i obecnej. To nie moja wina, że tej władzy brak rozsądku i umiaru, a z propagandy zrobiła mistrzostwo świata.
Nie wstydzisz się ciemniak patrzeć w lusterko? nie plujesz czasem na swoje odbicie?