Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: 5 lat po ślubie, a on nie wie, co lubię

Celowo nie mówi żeby nie spełniać . Cwany jest.

limonkowanimfa
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: 5 lat po ślubie, a on nie wie, co lubię

wszystkie drogie panie, które macie pretencje do swoich mężów:

a może było tak ich zapytać nie 5 lat PO ślubie, ale miesiąc PRZED ?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

jak to faceci tacy są???ja jestem 4 lata po ślubie a mój mąż wie o mnie wszystko. Moje hobby a jest ich wiele( literatura, filmy, muzyka,poezja,decoupage)wie kto jest moim ulubionym autorem książek (czytał po nocach moją ukochaną książkę żeby ze mną o niej porozmawiać)rozmiar palca (często kupuje mi pierścionki)zna mój gust jeśli chodzi o styl ubierania, zapach perfum. Często dostaję od niego kwiaty(moje ulubione)ja również wiem o nim wszystko, co lubi czego nie, co go denerwuje a co sprawia że się uśmiecha.A to wszystko dlatego że rozmawiamy ze sobą. Nawet jak kobieta jest zmienną to może powiedzieć partnerowi co zmieniło się w jej światopoglądzie i jej wnętrzu.Do tego służy komunikacja międzyludzka.no ale cóż jest facet i jest FACET.

Gość_ana
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

a myślałaś może o tym żeby mu kiedyś powiedzieć co lubisz?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Ja jestem 11 lat po ślubie i potrafiłem ot tak sobie wymienić 12 rzeczy które lubi moja luba

Gość_kibic
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Nie wie? To mu powiedz. Jeszcze lepiej jak napiszesz na kartce i przykleisz na lodówkę. Co za problem?

SCZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ale od nas panowie to oczekują, że ich gusta np. kulinarne będziemy znać i zaspokajać. My to mamy zapamiętać co im smakuje. Vice versa już za trudno. Ciekawe jakbyśmy twierdziły, że nie wiemy bo nie obchodzą nas takie pierdoły i gotowały tylko to co my lubimy. Czy panowie przypadkiem nie czuli by się zaniedbywani i niedopieszczeni - co?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Co do gotowania, to ja np. jestem otwarty na nowe pomysły. Poza tym sam lubię gotować, ale fakt, że tylko kilka potraw bym wymienił jakie lubi moja żonka. Natomiast, ona zadziwia mnie często, tym że pamięta np. o urodzinach moich znajomych.

Ale tak to już jest...

SCZ
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Na lodowce nie zauwazy tez, o ile nie trzyma w niej piwa. Na telewizorze lub szybie samochodu - zauwazy na pewno.

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

Hahahaha! Dobre! No cóż założyłem, że trzyma.

SCZ
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Faceci są tak skonstruowani. Nie oczekuj cudów. Dziwię się że przez 5 lat nie zdążyłaś się zorientować.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jestem 6 lat po slubie i co prawda jakbym sie wysilil to pewnie wymienilbym troche rzeczy, ktore lubi moja zona, ale ogolnie uwazam, ze Twoj problem jest bardzo blachy. W malzenstwie najwazniejsze jest to zebyscie sie kochali. Po co robic problem z tego, ze nie umial sprecyzowac co konkretnie lubisz. Mezczyzni tacy po prostu sa. Jezeli jest wam razem dobrze, to nie szukaj na sile problemow. Z doswiadczenia wiem, ze jezeli dochodzi do rozmow typu "Wymien 5 rzeczy, ktore lubie", to wynika to z faktu, ze osobie ktora zadaje to pytanie najzwyczajniej w swiecie sie nudzi. Zalozycielce watku proponuje przede wszystkim zeby nie zawracala mezowi i przede wszystkim sobie glowy pierdolami :) A pozniej proponuje znalezc jakies konkretne zajecie. Moze jakies robotki w domu, zebys mogla powiedziec do meza "Zobacz co dzisiaj zrobilam", zamiast "Podaj 4 moje ulubione filmy".

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A najlepiej zapytaj " Kochanie,wymień 5 rzeczy które dziś zrobiłeś w domu":)Dopiero będzie myślał co powiedzieć...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

a sama pewnie wiesz co lubi?

moja żona np. nie wiem czy by wiedziała. Pewnie by coś wymieniła, ale nie było by to co chciałbym usłyszeć:). Z tego powodu nie zamierzam jednak płakać, rozpaczać i wyżalać sie na forum publicznym.

Pozdrawiam

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Najgorzej jak znajdzie się taki co będzie wiedział co ona lubi. Dopiero będzie płacz i wyżalanie się na forum. Tylko że wtedy będzie już za późno. Tak , panowie , nie interesujcie się upodobaniami żon , nie słuchajcie co mówią - kwestia czasu jak znajdzie się jakiś zainteresowany:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mój HRABIA wie o mnie wszystko! Wie co lubię, czego nie lubię... Dogadza mi bardzo w każdej płaszczyźnie mojego życia, które z nim dzielę od 20 lat.

Gość_HRABINA
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

brawo ten post mnie rozbawił stszał w 10

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę