Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

5 lat po ślubie, a on nie wie, co lubię

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „5 lat po ślubie, a on nie wie, co lubię”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: 5 lat po ślubie, a on nie wie, co lubię

widocznie malo rozmawiacie

zgaga
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

to nie jest dla mnie problem podkreslam tylko smieszne ze my wiemy o nich wszystko a oni o tym nie myslo a do pana gienka moj moz wie ze istnieje

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Myślę, że czas zacząć od siebie. Po Twoim poście widzę, że w ogóle nie rozmawiasz z mężem. Pamiętaj wspólne rozmowy, to podstawa. Nie sprawdzian w stylu - co lubię, co lubisz, ile mamy cech wspólnych, znajdź różnicę. To ma być rozmowa. O wszystkim, o codziennych smutkach i radościach, o kłopotach i szczęściu, o wszystkim. Nigdy w stylu -co w pracy? Dobrze. - Aha, no to dobrze. Pytaj męża, interesuj się nim, on gdy będzie to widział, zrobi to samo. Piszesz, że wiesz co lubi mąż. Super. A mówiłaś mu co lubisz Ty? Co Ciebie interesuje? Szczera wymiana myśli to podstawa. Nadmieniam, że z doświadczenia wiem co piszę.

Gość_wujek dobra rada
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Moja żona nie zadaje mi trudnych pytań wie ze i tak co jej sie p[odoba mi nie a to czego ona wie o mnie ja do konca nie wiem o niej ale facetow nie interesuja pierdoly i to czy zona mnie slucha czy nie mowie to co mam powiedziec konkretnie i nie zmieniam zdania co minute facet to swinia:))

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

wszystkie drogie panie, które macie pretencje do swoich mężów:

a może było tak ich zapytać nie 5 lat PO ślubie, ale miesiąc PRZED ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

jak to faceci tacy są???ja jestem 4 lata po ślubie a mój mąż wie o mnie wszystko. Moje hobby a jest ich wiele( literatura, filmy, muzyka,poezja,decoupage)wie kto jest moim ulubionym autorem książek (czytał po nocach moją ukochaną książkę żeby ze mną o niej porozmawiać)rozmiar palca (często kupuje mi pierścionki)zna mój gust jeśli chodzi o styl ubierania, zapach perfum. Często dostaję od niego kwiaty(moje ulubione)ja również wiem o nim wszystko, co lubi czego nie, co go denerwuje a co sprawia że się uśmiecha.A to wszystko dlatego że rozmawiamy ze sobą. Nawet jak kobieta jest zmienną to może powiedzieć partnerowi co zmieniło się w jej światopoglądzie i jej wnętrzu.Do tego służy komunikacja międzyludzka.no ale cóż jest facet i jest FACET.

Gość_ana
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

a myślałaś może o tym żeby mu kiedyś powiedzieć co lubisz?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Faceci są tak skonstruowani. Nie oczekuj cudów. Dziwię się że przez 5 lat nie zdążyłaś się zorientować.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Teraz to Ty się zastanów czy to jest aż taki problem że musisz pochwalić się tym na internecie?Kobito dzika jesteś? Ciesz się że Twój chłop z Tobą wytrzymuje bo jeśli jesteś taką baba że latasz do niego co 5 min i zadajesz tak durne pytania to ma chłop cierpliwość że Cię jeszcze w dupę nie kopnął.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 3 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_KlawyPs.
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę