Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

5-10-15 - sklep

Ilość postów: 35 | Odsłon: 7209 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: 5-10-15 - sklep

a mnie się ubranka podobają i mojej córce też. A ponieważ zawsze coś znajdę ciekawego dla mojego dziecka więc jest ok.

Gość_AnKa Wrz.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

świetny sklep cieszę się,że jest w Ostrowcu:)kupiłam córce pare ciuszków marka znana mi jest gdyż w warszawie kupowałam jej ubranka też w 15 10 15 swietna jakos dobre ceny jest zadowolona megaaa

Gość_Majka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

dziś widziałem że 5-10-15 jest w LIKWIDACJI - i znów nasza "ostrowiecka" smietanka pokazała klasę.kolejny sklep gdzie można było kupic dobre ubranka upadł.

Gość_Borys
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

W likwidacji - ale zimowej kolekcji.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

pod napisaem LIKWiDACJA jest malym druczkiem zimowej kolekcji..

Gość_e
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

M A R K E T I N G O W A P O R A Ż K A ... lub ludzie którzy tym zarządzają tym akurat sklepem nie mają pojęcia jak to się robi, bo w miasto poszla wieść że sklepu już NIE MA ! ! !

Gość_no i lipa ...
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Porażka i to nie tylko marketingowa!!! Byłam jedynym klientem a za ladą stały 4!!! panie (te z góry zeszły) i żadna nawet słowem ani nawet spojrzeniem się nie "zmęczyła" . Miałam w reku reklamóki innych sklepów dziecięcych (czytaj-klient wydaje pieniądze), ale najwyraźniej nic to Paniom nie powiedziało.

TO najgorszy wg mnie sklep dziecięcy w Ostrowcu pod względem obsłygi - osiedlowe na Słonku lepiej traktują klienta.

Dla mnie może justo zniknąć i nie będzie mi żal!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zgadzam sie z wiekszością postów ,obsługa jest fatalna panie stoją jakby za karę w tym sklepie.Szkoda bo sklep fajny i ładne ubranka.Zdecydowanie wolę Cocodrillo,gdzie moim zdaniem jest bardzo sympatyczna obsługa.

Gość_Zuza
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dokładnie ! Cocodrillo ma i lepszą bawełnę i ceny. A Panie bardzo sie starają pomóc, wyszukać i przede wszystkim zostawić miłe wrażenie, które sprawia,że aż się chce tam wrócic.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

popieram w 100 % procentach obsługa fatalna a szczególnie jedna pani która chyba pracowała kiedyś w sportowym sklepie miny nabzdyczone aż nie chce się tam być.Cocodrillo przemiłe dziewczyny uwielbiam tam robić zakpupy.a 5 10 15 kupuje w Kielcach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Byłam w sklepie 5-10-15, dla mnie ok. Przy takiej ilości ubranek ja tam wole sama sobie powybierać to co mi się podoba, na spokojnie a nie jak mi ktoś stoi nad głową.

Gość_anka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: 5-10-15 - sklep

Ja bylam tam kilka razy i sie juz nie wybieram wole zdecydowanie cocodrillo sa ladniejsze lepsze gatunkowo rzeczy napewno drozsze ale wiem co kupuje!!!!!!!!!!!

Gość_Anna
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Bylam w sklepie 5-10-15 i zdecydowanie wole kupowac w Kielcach:)

Gość_M.......
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja zobaczyłam sklep, weszłam, kupiłam, wyszłam i ubrałam córkę w nową kurtkę. Nie wiem skąd tyle szumu? A właściwie co to jest cocodrilo ??

Gość_Wika^^
        Zgłoś
        Odpowiedz

Masakra jakaś w tym sklepie sprzedawczynie zero dyskrecji wlepiaja się w klienta co jest bardzo żenujące.Odechciewa się zakupów

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Cocodrillo ma swój sklep w tym ciągu przy rynku, obok dawnej Margherity. Wcześniej by tam chyba Reporter.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dzisiaj bylam w tym sklepie 5-10-15 na Denkowskiej i bylam zszokowana !! stare rzeczyktore moja corka juz ma chyba drugi rok w normalnych cenach albo przecenione o 10 20 zl masakra !!!!w cocodrillo jak sa wystawione rzeczy z poprzednich kolekcjii to sa przecenione nawet do 70 % !!!!!!

Gość_mama15
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -