jak sie osługa nie podoba to poinformuj szefa lub szefową- są na miejscu i zaraz naprostują te nieszczęśliwe panie
kropka to ty?
zgadzam się obsługa niezbyt chetna do pomocy,widocznie stanie tam to dla nich kara.\Kiedy bym tam nie weszła,to Panie ciagle ze sobą rozmawiają i nie są zainteresowane klientem.
dziś widziałem że 5-10-15 jest w LIKWIDACJI - i znów nasza "ostrowiecka" smietanka pokazała klasę.kolejny sklep gdzie można było kupic dobre ubranka upadł.
No to trzeba było kupować a nie czekać, aż śmietanka zrobi obrót debilu!
M A R K E T I N G O W A P O R A Ż K A ... lub ludzie którzy tym zarządzają tym akurat sklepem nie mają pojęcia jak to się robi, bo w miasto poszla wieść że sklepu już NIE MA ! ! !
popieram w 100 % procentach obsługa fatalna a szczególnie jedna pani która chyba pracowała kiedyś w sportowym sklepie miny nabzdyczone aż nie chce się tam być.Cocodrillo przemiłe dziewczyny uwielbiam tam robić zakpupy.a 5 10 15 kupuje w Kielcach
Nie sądziłem, że ludzie potrafią być tacy wredni... szkoda słów, takie osoby nie powinny istnieć!!!!!!!!!! WIEŚNIAKI PRZYJADĄ I MYŚLĄ ŻE NIE WIADOMO CO SĄ. SZKODA GADAĆ!!!!!!!!!!!!!
Ja bylam tam kilka razy i sie juz nie wybieram wole zdecydowanie cocodrillo sa ladniejsze lepsze gatunkowo rzeczy napewno drozsze ale wiem co kupuje!!!!!!!!!!!
Bylam w sklepie 5-10-15 i zdecydowanie wole kupowac w Kielcach:)
Ja zobaczyłam sklep, weszłam, kupiłam, wyszłam i ubrałam córkę w nową kurtkę. Nie wiem skąd tyle szumu? A właściwie co to jest cocodrilo ??
Masakra jakaś w tym sklepie sprzedawczynie zero dyskrecji wlepiaja się w klienta co jest bardzo żenujące.Odechciewa się zakupów