Zwracam się do innych mam aby podzieliły się swoim zdaniem na forum odnośnie ostrowieckiego sklepu 5-10-15. Warto tam iść? Jak z cenami? Są fajne rzeczy, czy tylko resztki kolekcji?
w sklpeie internetowym 5-10-15 kurtki tansze o 50zl,obsluga srednia
byłam w sobote i potrzebowalam pomocy, oprocz mnie byla jeszcze jedna klientka, a 2 panie, jednak nie wyrazaly specjalnej ochoty by mi pomoc z rozmiarem ....
Wybrałam się na poszukiwania kurtki dla córeczki. Kurtka rozmiar104 cena 150 zł. Zwykła skromna.Szara. Bez ozdób. Rzecz gustu.Zwykłe bluzeczki 36zł. Bez rewelacji. Jedyne fajne buciki zimowe były. Cena 99zł. Ale nie było rozmiaru na moją panienkę. Zaczynały się od 30. Mnie potrzebny był 26. Niby pisze że trzecia rzecz gratis, ale trzeba by wydać jakieś 250zł na te dwie. Wolę Cocodrillo.
a gdzie sklep jest otworzony???Podpowiecie?
do tej pory jeździłam do Kielc do tego sklepu.
Kiedyś faktycznie fajny był sklep internetowy, ale teraz mały wybór został.
Sklep fajny,ciuszki niezłe,ale aro poczekać na promocje i wyprzedarze!
ja kupiłam kurtkę i czapkę dla córki... niska cena, sklep ładny i wkońcu w Ostrowcu bo nie chcę ciągle marnować 3h gdy jestem w wawie, żeby kupić coś w Arkadii więc było OK,
Ja kupiłam kurtkę dla córki 109 zł dla porównania targowica 100 zł. Jakość ze sklepu nie do porównania wszystko ładnie odszyte i wykończone!!!!
Sklep fajny i warto zaglądac bo mają często promocje na wybrane rzeczy(np kurtki zimowe juz mozna taniej o 20 zł kupic).Tylko panie takie jakieś...sztywne i mało sympatyczne.Ogólnie nieszczesliwe że muszą tam stać.
zgadzam się obsługa niezbyt chetna do pomocy,widocznie stanie tam to dla nich kara.\Kiedy bym tam nie weszła,to Panie ciagle ze sobą rozmawiają i nie są zainteresowane klientem.
Ceny zawyżane, resztki kolekcji, nie ma, w czym wybierać, promocje po 20 – 30pln taniej, a szkoda…
mnie sklep i ubranka dla synka się podobają... a ceny są takie jak w innych sklepach 5 -10 -15. Jeżeli dla kogoś jest za drogo do w środę jest dostawa na Sienkiewicza w Ciuchlandzie... tam nie powinien grymasić na cenę...acha i oczywiście nie ma resztek kolekcji bo wszytko jest niepowtarzalne....hahahaha :)
byłam w tym sklepie i szału nie ma towaru mało ceny z kosmosu nie wiem czym się się zachwycać