Nie przerżną a przerżnął. Do szkoły!
Oj tam mała literówka :-) Chodzi o sens, a nie mały błąd :-)
Rżnąć a przerżnąć... ojtam ojtam.
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :-)
Niech żyje Eliza :-)
Hotelik wyremontowany? Tam się teraz bzykasz z kochankami czy nadal gdzieś po krzakach?
Jak tam reputacja? Nienaganna nadal?
Sama się wyżalała jak pomylona. Tu na forum, a skrzynka pocztowa łoj.....
oj tam zaraz nie pogrążaj się, serio? Sponiewierałaś mnie jak ostatnią szmatę na tym forum, bo upierdzieliło ci się, że jakieś negatywy pod twoim adresem to ja? , Myślisz, że mam coś jeszcze do stracenia? Nie. Nie mam.
Wiele ludzi na tym forum ma dość twojego ujadania, poznali się na tobie, a ty nadal swoje, my piszemy tu my piszemy tam hahahaha i choroba psychiczna jak nic, wiec to żadna obelga.
Nie biorę udziału w twoich dyskusjach od ponad roku, a ty sama zakładasz wątki, blog, podpuszczasz innych, to jakaś forma podniecenia dla ciebie? Człowiek napisał- czepiałaś się zdjęcia usg dziecka a ty co robisz- szczegóły kopulowania z czyimś facetem no brawo.
Devil, zielonooka, diablica, T, magdalena, monika, gość i jak tam jeszcze się podpisywałaś? Aby na mnie najechać? Nie no, przecież ja mam zrytą głowę nie ty.
Napisałam jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Pani o nienagannej reputacji, puszcza się po krzakach.
Proszę bardzo.Macie teraz plony to co posialiście.Konkubinaty,wolne zwiazki
Do czego to prowadzi
Zadawanie się starych pudernic z młodymi facetami... Tak, tak taro13, masz rację, do czego to dochodzi, istna Sodoma i Gomora :)))
Ale gorsze jest jak taki obleśny typek oszukuje ,klamie i zdradza swoja konkubinę z kobieta w wieku jej matki
sam sie dziwie, że ludzie (w tym niejaki Czlowiek") dają się aż tak podpuszczac... jarają sie jakby było czym :)
@Człowieku, w porównaniu z tym, co ten osobnik wyrabia- opowieści tej kobiety o lodach to bajka na dobranoc. Z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś statecznym, poważnym mężczyzną o utartych poglądach, który wszelkie szaleństwa ma już dawno za sobą. Ale postaw się na miejscu którejś z tych kobiet... nie wszystkie były mężatkami, podstarzałymi lafiryndami itp. Ja byłam zwykłą spokojną dziewczyną, która szukała bratniej duszy- a trafiłam na taki rynsztok. Urodą nie grzeszę zbyt wielką, jestem raczej przeciętna więc nie piszę o sobie w samych superlatywach. Może to i już zakrawa na obsesję, ale zazdroszczę tej Pani odwagi, sama chciałam mu dać w twarz ale brakło śmiałości.
Przykro mi ale ja nie chodzę na prostytutki brzydziłbym się a nie będę wchodził na Twój chory blog by skopiować to co sama o sobie piszesz.Z tego co pamiętam tam pisałaś coś w rodzaju tfu a swoje robiłaś,nic a nic mi takich "dam" mi nie szkoda.
Panie które miały pecha spotkać tego gościa i zostały wykorzystane tych mi szkoda ale osoba która prowadzi ten blog jest obrzydliwa i nic tego nie zmieni.