Pani Pitera ,która co zrobiła dla Polski ????????? i kto jej na to dał ? czy nie my??
Zwykli ludzi zarobili by przez 4 lata max 70 tys ciezko pracujac, a ta nic nie robila i tyle ma kasiory.
i to nie tylko ona a ci nadal bronia tych co nic nie robili i nie robia i malo tego jeszcze ich chca wybrac
To mam propozycję - zostań drugą Panią Piterą. A kto Ci broni? Wiesz ile jest szans, żeby kaskę zarobić? Nie siedź na Forum tylko do roboty - możesz zarobić więcej niż ona.
Tylko uczciwie nie oszukując innych
ja jestem blisko hehe 431 tysiecy dziwie sie ze ludzie siedzac na forum zajmuja sie czyims majatkiem jak by nie zarobila jedni zarabiaja uczciwie inni troche mniej to kwestia tego czy chcesz sie szybko dorobic czy tez nie wiedz jedno jak sam nie zarobisz nikt ci tego nie da.dla mlodych ludzi ryzyko wyjazdu za granice to jedyna taka szansa na to aby zyc godnie.ja nie mysle wracac nic mnie w tej pl nie czeka najlepsze jest to ze tu za zalatwienie jakichkolwiekpapierow nie musze podkladac kasy pod koperte a w pl jak nie zobacza kasy uzredasy to nie chca z toba nawet rozmawiac.to jest chore ale samy tego ich uczymy.kiedy ten nasz pl narod sie obudzi ze snu i przestanie dokladac urzedasom i reszcie krwiopijcow takim jak sluzba zdrowia dopensji czy wam kiedykolwiek od tak ktos dolozych chociazby 200zl??malo sie znajdzie tu was na forum.nie uczcie dziadostwa bo bedzie jescze gozej.to ze sa kolejki do specjalistow to wiedza wszysycy ale dlaczego??mamay jednych z najlepszych lekarzy moze ze sprzetem troche gozej ale kolejki oni sami robia po to aby wiekszosc osob przyszla na wizyte prywatna.sam znam wiele osob ktore mieszkaja tu na stale a jezdza do poslki na wszelkie zabiegi bo wiedza ze maja karte europejska ubezpieczeniowa za taka sie dostana do specjalisty i dlugo nie musza czekac przyjmowani sa odrazu i wiem jak jest bo sam bylem keidys raz kozystac z uslug medycznych w pl kiedy zadzwonielm do placowki i zapytalem o wizyte u specjalisty kardiologi powiedziano mi ze musze czekac conajmniej 6 miesiecy bo jest sporo osob wiec bedac w pl postanowilem to ocenic czy zeczywiscie jest tak jak mowia.poszedlem z karta pani byla mila oczywiscie zalozyla mi karte jak najbardzej po czym informuje mnie ze nie moge sie leczyc w pl bo nie place skladek do nfz-u.wiec ja nie czekajac dlugo zapytalem czy chce abym ja wyprowadzil z tego bledu.sytuacja stala sie napieta zaczely sie krzyki kto jest madry a kto glopi i niestety okazalo sie ze pani wyszla na wariatke kotra jest niedoinformowana co sie tak naprawde dzieje.zapytalem czy chce porozmawiac z osoba ktora zna przepisy uni europejsikiej i byc pracowac w placowce zaskarzonej o nie udzielenie konsultacji medycznej ktora mogla zagrazac zyciu badz zdrowiu.wtedy miejsce znalazlo sie nastepnego dnia tak o bez niczego.
ps pozdro dla tych gloptasow co nie maja na co wydawac kasy tylko na te pijawki siedzace i popijajace kawke smiejac sie a juz nie wspomne o tym naszym szpitalu jedno wielkie nieporozumienie wiekszosc personelu do wymiany.nigdy z czyms takim sie nie spotkalem jak kiedys bedac w szpitalu majac nagly wypadek.nie chciano mi udzielic pomocy odsylajac mnie na jakies fosha wiec ja powiedzialem ze nie wyjde doputy dopuki nie zobacze sie z lekarzem.wezwano ochrone bo zaczolem sie strasznie zucac ze panie kleja sobie dekoracje swiateczna zamiast przyjmowac pacjentow wkoncy to izba przyjec choc mialem wrazenie ze to izba wytrzezwien jak widzialem powowe poczekalni pijanych chopow.po raz kolejny bylem zmuszony do tego aby poinformowac te panie o tym ze lekarz jest od ratowania zycia kto wezmie odpowiedzialnosc kiedy ktos umrze powiedza przykro nam??sam jestem lekarzem i wiem co to znaczy miec czyjes zycie w rekach pracuje w szpitalu na urazowce i wiekszosc czasu spedzam przy wypadkach roznego kalibru z tym ze tu nie ma czasu na picie kawki i smianie sie w grupach tu zawsze mamy zajecie a zgadnijcie kto do mnie wyszedl i po jakim czasie??siedzialem tam 3 godzinki szukajac czegokolwiek do picia srodek nocy wkoncu znalazlem maszyne ale byla tak oplatana lancuchali jak by ja ktos mial zaraz wyniesc paranoja hehe a lekarz prosze ledwo co wstal jescze oczy zaropialem przeciaga sie przedemna i pyta co sie stalo ze tak krzycze.na koniec uslyszalem ze przyjmie mnie ale ostatni raz bo nagle wypadki to na fosha tzeeba a nie w szpitalu szok szok szok wiec ja grzecznie odpowiedzialem ze napewno ostatni raz bo zrobie wiele aby stracil uprawnienia do wykonywania zawodu.nastepnego dnia napisalem pisemko i przeszedlem sie do pana ktory zarzadza szpitalem oczywiscie nie bylem umowiony wiec muszialem poczekac az pan znajdzie dla mnie czas.przedstawilem sytuacje jaka miala miejsce i zostawilem na plytce filmik jaki zostal nagrany siedzac na izbie przyjec gdzie 3 panie pija kawke kleja ozdoby a ja zwijam sie z bolu.wzywam was obudzcie sie ludzie nie dajcie sie miotac