Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

4-ty złoty medal w Soczi. Super igrzyska!

Ilość postów: 11 | Odsłon: 866 | Najnowszy post
  • 4-ty złoty medal w Soczi. Super igrzyska!

I kto narzeka, że źle w kraju? Jakby nie było medali złotych to wina byłaby Tuska, więc rozumiem, że Tusk zasługuje teraz na pochwały, że w kraju w końcu dobrze.

To pewnie jeszcze nie koniec medali naszych.

Gość_xs
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 4-ty złoty medal w Soczi. Super igrzyska!

igrzyska są piękne ale nie mieszajmy w to polityki bo to inna bajka

Gość_kinia
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zgadzam się, dodatek o Tusku, aby utrzeć nosa maruderom którzy non stop widzą wszędzie winę rządu:)

Gość_xs
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: 4-ty złoty medal w Soczi. Super igrzyska!

Ja tez nie bardzo rozumiem jak sytuacja w kraju ma sie do złotych medali. To tylko i wyłącznie zasługa medalistów.Ich cięzka praca.Tak mi sie wydaje...

zenka
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie interesuje się igrzyskami ani sportem ale ciekawi mnie jak wypadł nasz kraj na tle innych, czy któryś z innych krajów ma więcej medali?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Ja to wiem, Ty to wiesz, ale zawsze jak coś jest nie tak to była to wina rządu, pamiętamy jak polakom nie szło w sporcie jak to było...

Gość_xs
        Zgłoś
        Odpowiedz

dumna jestem z Naszych medalistów-olimpijczyków... PODZIWAM ICH... i min na mym autku powiewa nasza Flaga Biało-Czerwona ;)

Gość_gościówa
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Typowe podejście jak ktoś z Polski wygrywa wypięta klata i nasze sukcesy jak podwinie się noga od razu atak.Prosty przykład Kowalczyk jak ogłosiła że ma pękniętą kość w stopie od razu raban po cholere tam pojechała jak ma medal to resztki lukru by wylizali z tego tortu zrobionego z sukcesu.

Nie wiem czemu do tego mieszać rząd i politykę ?,przypomnę tylko że taki Bródka musiał żebrać kasę by się przygotować na igrzyska,Kowalczyk ma swoje zaplecze,skoczkowie też dzięki sukcesom Małysza mają stabilne podstawy do pracy.

Te medale mimo,że cieszą zacierają obraz bo w większości dyscyplin zimowych leżeliśmy i leżymy nadal.Buduje się obiekty ale nie ma potem pomysłu jak je dobrze i maksymalnie wykorzystać i nad tym trzeba się pochylić.

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Miejmy nadzieję, że jeśli Panu Kamilowi Stoch przytrafi się popełnić wywiad w „Przeglądzie Sportowym”, nie utraci On politycznej cnoty.

W przeciwnym razie może prysnąć czar.

Gość_Gorilla
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Zwolennik Tuska nawet takie coś wykorzysta to propagandy. Brawo, gratuluje pomysłowości. Polecam jednak abyś igrzyska oglądał na innych programach, bo póki co to chyba tylko w faktach tvn widziałeś te medale.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę