Nie nadajesz się do posiadania prawka. jakby zdarzyła się jakaś poważna sytuacja na drodze wymagająca twojej natychmiastowej reakcji to też nogi i ręce by ci skakały i byłabyś na delirce???????nie chciałabym cię spotkać na drodze.Dla dociekliwych mam prawko od 10 lat, zdane za 1 razem.Żadna delirka mnie nie łapała podczas zdawania.
ona nie ma delirki pajacu, tylko tak się biedna stresuje! potrzebuje prawka nie do tego, żeby jeździć na dyskoteki, więc odpuść jej! nikt o zdanie się nie pytał czy ona nadaje się na kierowce. Każdy może nim być, zwłaszcza, że ona potrafi jeździć! Ty się nigdy niczym nie stresowałeś?! jak mnie wkurzają tacy złośliwi ludzie jak Ty! Grrr!
co ją tak pocieszacie???nie zdała 4 razy. szkoda kasy na kolejne próby.jakby miała zdać to już by jeździła z prawkiem.widocznie jestem bardziej inteligentna bo ja już mam prawko a ona nie. widocznie nie każdy może być kierowcą.stres ją zjada na egzaminie więc mało prawdopodobne że jak sama sądzie za kierownicą to będzie tak "na luzie, bez stresu".powinna się zastanowić czy naprawdę potrafi jeździć skoro ma chorego ojca wozić.trzeba mierzyć siły na zamiary.
Wiesz co, jak czytam taki tekst " widocznie jestem bardziej inteligentna bo ja już mam prawko a ona nie" - to wiem jedno: NIE jesteś bardziej inteligentna, a empatii i kultury brakuje Ci na 200%. Masz za to wiecej szczęścia, ale wiesz jak to mówią: "Głupi to zawsze ma szczęście;)"
hej kolezanko z 13:38 mam nadzieje, ze zginiesz z cala twoja rodzina w wypadku samochodowym, albo jeszcze lepiej, ze zginie cala twoja rodzina oprocz corki a ty bedziesz musiala potem zyc na wozku inwalidzkim i twoja corka nie bedzie mogla cie wozic, bo nie bedzie mogla zdac prawa jazdy :) zycze ci tego z calego serca.
zdalam za 6! Dziewczyno glowa do gory! Dasz rade! Pokonalam stres,drgającą niesamowicie noge i udalo mi sie w koncu. Wiec tobie tez. Trzymam kciuki!
Frog dostał 30 dni aresztu za szalona jazdę i 3 letni zakaz prowadz3nia pojazdów Nie został aresztowany...... to jakieś kpiny. Gościa chorego na schizofrenię pakują w godzinę, bez skrupułów za kratki, za batonika, kosztującego 99 gr., a jego za posiadanie broni palnej bez zezwolenia, ubrania z nadrukami "Policja", kajdanki, kominiarkę i sprzęt do zatrzymywania samochodów, przywłaszczenia cudzego dokumentu, poświadczenia nieprawdy, fingowania kradzieży luksusowych aut z wypożyczalni którą prowadził, czterokrotnego przedłożenia w banku fałszywych dokumentów w celu uzyskania kredytu, robienia głupich żartów z organów ścigania, i nagminnego łamania przepisów drogowych, stwarzających zagrożenie dla życia ludzkiego, nawet nie aresztowali. Kto stoi za tym ćwokiem?