DiLuce może byś odwiedził lekarza?
Kassandro pleciesz bzdury. W starostwie pozwolenie dla firmy Motorex zostało wydane 2 lata temu.
Pozwolenie a końcowa dokumentacja pozwalająca na działanie to jednak dwie różne sprawy.
Kassandro daj już spokój. Powtórzę starostwo 2 lata temu zrobiło co do niego należało. Dalej wszystko w rękach inwestora. Tak więc Kassandro nie brnij więcej w manipulacje
Nie rozśmieszaj mnie Kasandra66 i nie zganiaj na starostwo bo to żałosne.
Nie ważne od kiedy ma. Istotne jest to że sprawa jest rozwojowa i nie wiadomo jak się skończy bo zarzuty są jednak poważne.
Rzygać się chce na Twoje gadanie założycielu wątka. Ile dostajesz od dobrej zmiany za hejta ??? A tak naprawdę to przyjrzyj się miastu i zobacz jak wygląda po kadencji Górczyńskiego. Za brak inwestycji należy przede wszystkim poprzedników i tych, którzy hutę puścili z dymem
Zgadzam się 13:05, doceńcie wreszcie niewdzięcznich oprócz budek też te donice na rynku
Lecz się naprawdę ale pamiętaj karma wraca13.10
Woow 13:18, aż strach się bać
To się bój 13.21
czyli jednak jest taki sam brak inwestycji jak za poprzedników? jeśli tak to powinno się dać szansę następnemu
To już każdy sobie odpowie sam ,czy jest tak jak za poprzedników czy lepiej czy gorzej.
Ja tam nie wiem jak jest ale który prezydent miał zarzuty prokuratorskie?
Co to za gnoje. które ciągle jattrzą..za dużo JADU nienawisci
15:03 jeżeli prawdę nazywasz jedem to współczuję Ci
Do 15.10 ja tobie tez współczuje głupoty i tego że tak łatwo cię zmanipulować.
Do 14.46 zarzuty a nie został skazany?Zarzuty może mieć każdy takie czasy.