Co Wy na to? Jedyna inwestycja to własny biznes pana prezydenta w Ujezdzie...
Jeszcze jeden wątek o prezydencie w tym miesiącu i zwymiotuję... Ludzie, sami zostańcie inwestorami!!!
Masz w Ostrowcu SSE, ale dupa z Ciebie nie inwestor, więc nawet nie ma o czym gadać.
no ten to najlepszy, bo ani z niego socjalista ani kapitalista, człowiek całkowicie bezużyteczny na stanowisku prezydenta, chyba nigdy nie było mniej robione, w sumie nie da się robić mniej niż nic więc...
Na szczęście z twoją opinią nie liczą się nawet gołębie :)
WOST wszedł a KRAM wybudował halę i wykupiono sporo terenów pod przyszłe inwestycje a bez nich nie ma gdzie zbudować zakładu co trudno niektórym zauważyć. Może nic specjalnego nie dokonał ale poczynił kroki by dać szanse na potencjalny biznes.
Jest jeszcze szwajcarska firma która od roku nie może dojść ładu ze starostwem i przez to nie mogą uruchomić produkcji. Sprawy zwiazane z dokumentacją są przewlekane do granic niemozliwości.
A jakieś konkrety?Bo na razie ja zwykle puste słowa nic nie mówiące nikomu.
Do założyciela wątku śmieszny jesteś najpierw się pytasz potem sam sobie odpowiadasz.Każdy widzi co chce i tyle czas pokaże ale myślę że o ceny prezydent zostanie na kolejną kadencje.Ja widzę dużo zmian ale nie ma sensu w koło tego pisać.
Gościu 20:40 nie maluj ludziom oczu. Tereny inwestycyjne, gdyby uczciwie chodziło o pozyskanie inwestorów powinny być wykupione z pierwszej ręki od syndyka. Dlaczego tego nie zrobiono ....?
Ten temat już był. Wybory wybory wybory.
PROWOKACJA CIEMNIAKA! NALEŻY OLEWAĆ BEZ KOMENTARZA!
Znowu ten niedorozwój.
To teraz tak się przedstawiasz CIEMNIAKU? Muszę ci powiedzieć, że DOBRA ZMIANA i adekwatna do twojego stanu umysłowego.
Dzieciak, spać już bo pasa wyciągnę na d...
Jak wyciągniesz tego pasa, to ci portki opadną i może się ujawnić wiele skrywanych tajemnic, a podobno nie ma się czym chwalić, tak mówią na mieście:)
Firmy chciały by inwestować w Ostrowcu,ale jak mają tu przyjść ,gdy miastem rządzi prezydent z zarzutami prokuratorskimi?Zwyczajnie się boją tego prezydenta.