haha... dzięki , że mnie rozbawiłeś .... chyba że to prowokacja ?
Oczywiście będę, musimy pokazać że nie jest mam obojętne w jakiej Polsce będą żyły nasze dzieci i wnuki
15;48
Tak naprawdę nikt nie wie jaka to będzie Polska? i czy w ogóle będzie?
Oby była sprawiedliwa dla nas wszystkich isuwerenna
Na targowicy jakiś typ krzyczał, że to ma być marsz przeciw drożyźnie, złodziejstwu i czemuś tam jeszcze.
To ja się pytam jaki jest plan przeciwdziałania drożyźnie Tuska?
On cudownie obniży ceny aby Polacy kupowali za półdarmo?
15:48 chcesz żeby twoje dzieci i wnuki mieszkały w szwabskim landzie?
Gościu 17:05 to samo mówiła w resortowym Radio Ostrowiec PeOwianka z Ćmielowa. Im chyba ktoś pisze, co mają mówić, żeby było poprawnie.
Tusk zapowiedział że zlikwiduje CBA..haha..hulaj dusza
Hołd Tuska dla sowieckich sołdatów: To byli wyzwoliciele, no w jakimś sensie tak, bez wątpienia uwalniali nas od nazizmu"
Hołd Tuski: Niemiecka sztuka rządzenia była błogosławieństwem dla Ukrainy i całej Europy
Bardzo bym chciał byle nie w katolickiej pisowskiej Polsce
To co ci szkodzi na przeszkodzie. Niemcy proszą o tobie podobnych, żeby przybyli. Na początek dostaniesz ulgi, socjal, którym zapewne nie pogardzisz i będziesz szczęśliwym folksdojczem.
Tusk 4 czerwca będzie obchodził obalenie pierwszego po 1989 roku propolskiego rządu Jana Olszewskiego.
On liczył głosy dla Bolka.
Bardzo był wyrywny do liczenia tych głosów. Zrobili przewrót czerwcowy, a teraz chcą zrobić przewrót jesienny. Ale się nie uda, bo ludzie już wiedzą o co im chodzi. 19:25 29.05
Pisowskim sługom ręki nie podaje a tym bardziej nie wdaje się w dyskusję, szkoda czasu
I vice versa, mam to samo, jak spotkam towarzysza z KC PO.
29.05 godz. 19:20 a skąd wiesz czy twoją rękę ktoś by chciał trzymać w swojej? Kiedyś na debacie przedwyborczej w telewizji Bolek chciał podawać nogę swojemu kontrkandydatowi, a teraz są jedna sitwa. Kto wie?
W DEMOKRATYCZNEJ POLSCE NIE MA PRZYZWOLENIA NA SOCJALIZM I BANDERYZM.