Ciemniak12, ty tak z autopsji wyciągasz takie wnioski?? No cóż, każdy sądzi po sobie.
Termometr mam bardzo dobry 15.23. Zresztą nie tylko u mnie tyle wskazywał. U sąsiadów tyle samo było na termometrze.
Ale debile w tym ciemnym ostrowcu watek o. Pogodzie a tu taka fala nienawisci Wy jak byscie sie spotkali to ksiadz by zarobił ciemna maso
Masz rację. Dziś w aucie pokazało mi przez chwilę 38. Trudno uwierzyć ale tak było.
Daj spokój!Wszystko w normie,lato w lecie.
Dla mnie też ponad 30stopni to za gorąco, źle się czuje po prostu, mój organizm nie funkcjonuje.
19.12, mam to samo. Bardzo pomaga mi w te upały picie 3-4 razy dziennie elektrolitów. Kupiłam takie musujące i przyjemne w smaku, Elektrovit nazywa się. Spróbuj, po wypiciu od razu czujesz się dużo dużo lepiej.
To właśnie my
to Polacy ,to ja i ty
chyba tylko wojny czas
może znów połączyć nas.
Tak 19.38. Chyba musi wydarzyć się jakaś tragedia, żeby człowiek w drugim widział człowieka.Smutne.
19.02, dla mnie lato w lecie to temperatura 25-26 stopni, a nie 37 w cieniu. To ile może być w słońcu? 40- 45?? Trochę za dużo jak na mnie. Marzę o zimie, tak mi dały w kość te letnie temperatury.