U mnie słupek rtęci pokazuje 37 stopni w cieniu. Wyjście z domu to koszmar. Te afrykańskie upały mogłyby się już skończyć.
Tylko jutro, a później jak sprawdzą się prognozy od nowa ukrop. Lato jest fajne, ale nie z takimi temperaturami. Nasze organizmy nie są przyzwyczajone do takiego gorąca, i dlatego tak źle znosimy taki upał.
to nie tu prośbę kieruj do nieba Wszechmogący może zareaguje
Kup sobie dobry termometr.
Za dużo pijesz ipalisz to zioło założycielu wątku
Ciemniaku,co ty możesz wiedzieć o upale, jak ty całymi dniami jesteś zajęty hejtowaniem i świata bożego poza tym nie widzisz. Piszą w różnych gazetach ARMAGEDON POGODOWY, ty czołowy działaczu sekty nic nam nie piszesz, że ten wasz armagedon, to już dzisiaj. Może jako Fela, coś nam na ten temat opowiedz?
Hahahahaha ciemniak pobiegł skontaktować się z centralą i dopytać o ten armagedon.
A ty to chyba reprezentujesz sekte garbatych Żydów
ale nie psychicznych sekciarzy jehowych, jak ty. Co odwołali armagedon? Pożyjesz jeszcze trochę?
A dlamnie to moze byc caly czas 35 stopni pracuje jako robotnik drogowy i przy takiej temperatuze prauje sie najlepijej.
i pewnie jesteś pięknie opalony bez solarium. To rozumiem. Miłej pracy i podwyżek życzę.
Czyli jesteś psychicznym Żydem gościu z 16:26 i takich trzeba tepic
Gościu sam szukasz zaczepki ty myślisz że ja to ciemniak a ja ci udowodnie nawet w sądzie że jesteś małym piórkiem czekam!
16:55. Dawno już ktoś powinien zrobić z nim porządek. Jeśli jest psychicznie chory, to zamknąć w psychiatryku na zawsze, bo on jest NIEBEZPIECZNY dla otoczenia. Nienawidzi Żydów, Ukraińców pracujących w naszym mieście. Wszystkiego można się po takim psycholu spodziewać. Jeśli jest zdrowy, to rozliczyć odpowiednio za ksenofobię i groźby karalne.