Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

34-latka to stara panna czy singielka?

Ilość postów: 5 | Odsłon: 6249 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „34-latka to stara panna czy singielka?”.
  • 34-latka to stara panna czy singielka?

Mam 34 latka i prawdę mówiąc czuję się na góra 25:) Coraz częściej słyszę, że jestem ,,stara panna'' a ja po prostu czuje się wciąż młodo i nie myślę o założeniu własnej rodziny. Czy ktoś też tak ma?

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: 34-latka to stara panna czy singielka?

pewnie, ja mam 38 czuje sie na 10 mniej - ludzie mysla stereotypami, zakladaja rodziny a pozniej jeszcze szybciej sie rozwodza lub tkwia w nieszczesliwych zwiazkach ze wzgledu na majatek i dzieci, chore

Gość_on
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: 34-latka to stara panna czy singielka?

Mam dokładnie tyle lat to co Ty... Oczywiście, że nie czuję się staro :) Ja jednak myślę o założeniu rodziny, zwłaszcza od ostatniej, kontrolnej wizyty u ginekologa. Wieku biologicznego nie oszukamy.

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Stara panną byłabyś , gdybyś dążyła do ślubu , pragnęła i nic by ci z tego nie wychodziło. Jeśli z wyboru nie zakładasz rodziny, to zdecydowanie singielka. Jednak zegar tyka tik-tak, tik-tak. To , że czujesz się młodo, to nie wszystko. Jeśli myślisz o potomstwie, aby potem nie było za późno.

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Po polsku stara panna, po "zagranicznemu " singielka. Jak zwał tak zwał to po prostu samotna kobieta. Jedne tak chcą, inne udają że tak chcą i tyle.

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 12 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę