Do ciężkich prac na 20 lat bym ich wysłała, a także tych bezmyślnych co poniektórych ochroniarzy z Margharity. Żałośni są ci ludzie - napakowane balony z małymi penisami a w głowie nic.
sfrustrowana dziewczynko napewno dłuzszy niz twój nos..
Widocznie tam masz cały swój rozumek, stąd te gabaryty.
Ktoś już wcześniej wstawił w temacie o nastolatkach ,ciekawe czy nie mając znajomości jak inni z podobnej sprawy tez będą sobie chodzić po wolności czy trafią do pierdla za pobicie a nie za śmierć ? .Może zagmatwałem ale myślę,że większość skojarzy podobną sprawę .
U mnie na ulicy też często takie podpite łebki chodzą a policja nasza woli sobie 50 metrów dalej suszyć drogowców co jadą 20-30 km za dużo niż temperować takich gnoi...
Smutne to co się dzieje u nas w Polsce :( ludzie bez serca
Tak w wadkiej zabili typka a teraz bezkarnie żyją studiują ... Na renomowanych uczelniach
jeden z nich mieszka na chmielnej, cały czas widuję go w towarzystwie cyganów i podobnych typów
i co, myslicie, ze jak te zwierzeta odsiedza wyrok, to nagle z wiezienia wyjda wzorowi obywatele? nie. jeszcze bardziej sie zezwierzeca, dlatego najlepszym wyjsciem jest nie resocjalizacja a zwykle uspienie zwierzecia, ktore jest grozne dla ludzi.
http://ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/kryminalne/5668-pobili-34-letniego-mczyzn
tutaj zdjęcia tych zwierząt, oczywiście ocenzurowane, ale widać, łeb na łyso, dresy i bluza z kapturem, co mnie zaskoczylo, ze nie PROSTO. oczywiscie admin postow nie dopusci, bo w tuskogrodzie przeciez przestepczosc nie istnieje. KAZDY lysy w dresie i bluzie prosto powinien byc z miejsca usypiany.
Każdy o takich poglądach na temat "usypiania" za fryzurę i ubiór powinien być kastrowany bez znieczulenia...
Popuscili gówniarzom po pobiciu w Wąskiej Uliczce, to teraz kazdy czuje się bezkarny
to wejdź i mędrkuj na forum warszawy